startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Iggy
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juli 2014 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar Room wit met beige
  • Status : geplaatst


Iggy, kater. Februari 2014 geboren. Heeft de entingen gekregen, draagt een chip en is gecastreerd. We zoeken een heel liefdevol thuis voor hem.Tot voor kort zochten we een thuis waar Iggy samen met zijn door mishandeling incontinent geworden broertje Ollie welkom was.
Door nierproblemen is zijn broertje helaas in oktober overleden. Nu dus op zoek naar een thuis waar Iggy enorm welkom is en veel liefde kan gaan ontvangen.

Als personeel van Iggy zul je ook heel veel liefde van hem ontvangen. Het is een praatkatje, enorm sociaal en houdt erg van aandacht en kroelen. Samen spelen is zijn hobby.
Met zijn broertje heeft hij enorm veel gespeeld.
Iggy stelt zich ook open en onderdanig op naar de kat van het gastgezin. We denken dat een koppeling met een andere jong volwassen kat die een maatje zoekt dan ook zeker mogelijk is.
Iggy is ontzettend dol op aandacht.
Als hij die niet krijgt, dan vraagt hij er wel om of komt naar je toe gerend om met je te knuffelen.
Hij houdt van speelse uitdagingen en vindt het erg leuk als je veel met hem speelt.

Hij vindt het ook heerlijk om veel geknuffeld te worden en maakt dan vaak in zijn enthousiasme een koprol. Hij is erg nieuwsgierig. Het is een slimme kerel en weet inmiddels ook hoe hij deuren open krijgt.

Hij 'praat' veel en is daarom altijd lekker aanwezig. Het is een heerlijke deugniet en haalt graag kattenkwaad uit, zoals post-it's en andere papiertjes stelen. Hij neemt ze echt mee en gaat er zelf mee aan de slag.

Iggy is niet alleen mooi en lief, hij kan zoals elke kat ook heerlijk ondeugend zijn. Op het aanrecht springen blijft een uitdaging. Papier en karton kapot scheuren blijft leuk.

Graag op blijven letten dat hij het vervolgens niet opeet. Ben je ergens mee bezig...geen probleem dan komt Iggy er gezellig bij zitten.
Hij brengt dus leven en gezelligheid in huis. Iggy zoekt vooral ook liefde en aandacht. Kunt u hem dat bieden? Kom dan eens kennismaken.

Heeft u vragen over of belangstelling voor Iggy dan ontvangen we, voor het eerste contact, graag een email via info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"