Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Pepper


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Pepper
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : begin april 2019 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart met witte vlek onder de kin
 • Status : geplaatst
 • Bijzonderheden: Pepper is gecastreerd
Algemene informatie :
 • Naam : Hunter
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : begin april 2019 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar Zwart met witte vlek in hals
 • Status : geplaatst
 • Bijzonderheden: Hunter is gecastreerd

~ Hunter en Pepper ~

Hunter en Pepper, katertjes. Half april geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. Deze broertjes zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.


~ Hunter ~

" Ik ben de grootste van het stel, de jager.
Hier wordt gezegd, dat mijn vader vast een zwarte panter moet zijn geweest. Ik heb mezelf maar tot leider van het stel benoemd.


Ik speel graag met mijn kleinere broer Willow, maar nog veel liever met de kleinste Pepper. Als we klaar zijn met donderjagen gaan Pepper en ik lekker bij elkaar op de bank liggen. Ik luister goed naar mijn naam, maar nog veel beter als je rammelt met een zakje kattensnoepjes. Ik ben niet voor niets de grootste zullen we maar zeggen.


Het knuffelen en op schoot liggen heb ik inmiddels trouwens ook ontdekt. Ik plof gewoon bovenop mijn broertjes en lig dan lekker bovenop om goed geaaid te kunnen worden. Na een paar minuten schuiven ga ik dan maar naast het personeel liggen en gun ik mijn broertjes ook wat ruimte. Ja, ik zorg goed voor mijn roedeltje!


~ Pepper ~

Ik ben de kleinste van allemaal. Niet dat ik me daar iets van aantrek: ik zit altijd vooraan. Met aaien, met eten, met kroelen, met spelen. Ik ben ook als eerste weg als die stofzuiger tevoorschijn komt, maar ben dan ook als eerste weer terug als dat lawaai stopt.


Mijn bijnaam is Pieper, omdat ik zo lekker hard kan gillen.
Vooral als ik het niet kan winnen van mijn broers. Dan schrik ik ze gewoon af met mijn geluid.. eh.. probeer ik ze af te schrikken... dit lukt niet meer zo goed.

Het werkt wel goed als alarm: blijkbaar heeft het personeel hier in huis even extra aansporing nodig als de wekker afloopt. Tjonge jonge, wat duurt dat lang, voordat er dan eens een deur open gaat. Ik ben dan als eerste beneden om aan te wijzen waar het eten en de bakjes staan. Maar pak dan toch vaak maar een paar droge brokken.

Ik ben nogal kieskeurig wat eten betreft.. Ik let gewoon op mijn gewicht: als je veel op schoot of op de arm wilt liggen bij het personeel, dan moet je vooral niet te zwaar wegen. Dan laten ze je wat makkelijker gewoon 1,5 uur op schoot liggen namelijk.


En ik ben wat wendbaarder dan mijn grotere broers: ik schiet alle kanten op als we spelen, lees: als ze me weer eens achterna zitten.
Toch kan ik het heel goed vinden met die grote beer van een broer Hunter.
Ik lig graag tegen hem aan als het personeel even geen tijd heeft om te kroelen.

We zoeken dan ook een thuis waar we samen welkom zijn.
Lijkt het u wat? Kom dan eens op de koffie!!
"
Wilt u dat bezoekje aangaan dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"