startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Hugo
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juni 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met zwart
  • Status : geplaatst
  • Bijzonderheden : Hugo is gecastreerd


Hugo, kater, juni 2016 geboren. Heeft de entingen gekregen, draagt een chip en is gecastreerd.~ Hugo ~


Hugo is een zeer grote lieve kater.
Met zijn 4,4 kilogram op een leeftijd van 6 maanden is het echt een forse mooie kerel. Hij is nog lang niet uitgegroeid en zal dan ook een flinke grote jongen worden.
Een lekkere grote knuffelbeer.

Hugo is samen met zijn broertje en zusje gevonden onder een rij winkelwagentjes. Ze waren dan ook heel bang en getraumatiseerd toen ze hier kwamen.
Het heeft even geduurd voor hij het vertrouwen in de mens had, maar nu kan hij van aaitjes geen genoeg krijgen.

's Morgens staat hij al op je te wachten om lekker geaaid te worden en hij geniet daar zo van dat hij lekker op grond gaat liggen en soms zelfs zijn buikje aanbiedt om daar geaaid te worden. Oppakken laat hij makkelijk toe, maar echt fijn vindt hij het nog niet. Hij staat liever gewoon met zijn pootjes op de grond.
Het is een lekkerbekje en hij houdt wel van een kattensnoepje of stukje vlees op zijn tijd. Hij eet dat graag uit je hand.
Hugo is zo tevreden dat je hem heel vaak luid hoort spinnen. En hij heeft zo'n ontzettend lief koppie. Inmiddels is hij gecastreerd en geholpen aan een klein navelbreukje.
Hij is klaar voor een nieuw thuis. Een kattenvriendje of vriendinnetje is wel een must, want hij is echt dol op andere katjes.
Hij speelt er heel graag mee of kruipt en lekker tegenaan om samen in slaap te vallen. Een echte voorkeur heeft hij niet. Hij vindt alle katjes bij het gastgezin even lief en gezellig.

Bent u verliefd geworden op deze mooie grote kater met zijn zachte karakter, maak dan snel eens een afspraak om hem in het echt te komen bewonderen. Hugo kijkt er naar uit.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via kittenmand@home.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"