startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Harry
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in mei 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Bijzonderheden : Harry is gecastreerd
  • Status : geplaatst
Harry, katertje, in mei 2015 geboren. Heeft de enting(en) gekregen en draagt een chip.

" Hoi hoi, ik heb gehoord, dat ik me even mag komen voorstellen.
Nou, ik ben Harry. Aangetroffen op straat en mensen achterna lopend voor hulp. Gelukkig heb ik die gekregen en kwam zo bij De Kittenmand.

Ik vond meteen iedereen lief en heb bij iedereen op schoot lekker liggen spinnen en heb zo kunnen bijkomen van mijn avontuur.
Het gaat nu heel goed met me en ik geniet overal van.Zo speel ik graag met speelgoedmuisjes. Het leukst is als iemand ze voor me weggooit, dan ga ik ze halen.
Als niemand doorheeft dat ik wil spelen ga ik mijn speelgoedmuisjes gewoon voor hun voeten neerleggen.

Ik ben dol op zacht voer. Je kunt ook wel zien dat ik goed kan eten en een lekkerbekje ben, want sinds ik hier ben ben ik veranderd van een erg mager katje met een smal kopje en een doffe vacht in een glanzend katertje met een mooi vol koppie en ik ben al flink gegroeid.

Ik ben heel erg dol op knuffelen en als er iemand op de bank gaat zitten en ze zijn aardig voor me, dan lig ik al snel op hun schoot te genieten. Ik ben dus zoals ze dat noemen een echt allemansvriendje.
Hier zeggen ze dat ik erg grappig en heeeeel lief ben.

Weet je? Dat vind ikzelf ook. Kom maar eens snel bij mij kijken, dan kun je zelf zien hoe lief ik ben en ik zal snel bij je op schoot kruipen.
Dat beloof ik!
"

Heeft u vragen over of belangstelling voor Harry? Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"