Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Harley Jamie


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Harley
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in april 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers rood
  • Status : plaatsbaar
Algemene informatie :
  • Naam : Jamie
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in april 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cupers rood, rood snorretje
  • Status : plaatsbaar

~ Harley en Jamie ~

Harley en Jamie, broertjes. April 2023 geboren. Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.

Familie Haardhout

Het heeft even geduurd voor de kittens binnen waren, want ze waren al heel erg handig in het verstoppen tussen de stapel openhaardhout. Uiteindelijk kwamen eerst de broertjes Harley en Jamie. Een dag later konden we Klauwdia verenigen met haar broertjes.

Er was sprake van een 4e (ong. 2 weken ouder) kitten op dezelfde locatie.
Die kwam een paar dagen later en kreeg de naam Vienna. Zij is vermoedelijk een halfzusje van de andere 3.
De (half) zusjes staan ook op de site: Klauwdia en Vienna.
Dit gaat verder over de katertjes.


~ Harley ~


Harley is een rood met witte kater. Op afstand herkenbaar aan een wit puntje aan zijn rechter oor. Hij heeft een vrij brede rode strook over zijn rug lopen en heeft een wit toetje.Hij is de grootste van de 4 en je zou denken dat hij daarmee ook de stoerste van de 4 is, maar niets is minder waar.
Harley is een lieverd, komt iedere dag meermaals hallo zeggen en een aai over zijn bol halen. Maar hij is voorzichtig en gaat meestal in de blinde hoek staan en verwacht dan dat je door hebt dat hij er is en wat hij wil. Hij komt met regelmaat even bij je liggen, maar kan zijn draai dan niet altijd goed vinden.
Hij kan het goed vinden met de andere kittens, onze katten en de hond vormt voor hem geen probleem als die rustig blijft in zijn nabijheid. Hij haalt met goed weer graag een frisse neus op de afgesloten plaats, al dan niet met Jamie en/of Klauwdia.~ Jamie ~


Jamie is ook een rood met witte kater, is ietsje kleiner dan zijn broer, de rode strook over zijn rug is veel dunner, zijn toetje is minder wit en heeft een rood “snorretje”.
Jamie is ietsje stoerder dan zijn broer, maar ook nog wat voorzichtigjes.
Hij is een lekkerbek. Zeker als er eten in het spel is staat hij vooraan. Nog vaker dan zijn broer komt hij hallo zeggen en even een aai halen. Vaak is hij wel in onze buurt te vinden, maar komt nog niet echt bij ons liggen. Op een meter afstand op de bank bij je liggen is geen bezwaar, maar hij zoekt geen lichamelijk contact als hij rustig wil slapen.
Een frisse neus halen op de plaats doet hij met regelmaat, maar niet verder, want netten zorgen ervoor dat ze niet weg kunnen. Hij kan het met alle huisdieren goed vinden. Als de hond overactief is dan houdt Jamie wel een beetje afstand tot de rust is wedergekeerd.
Toen deze katjes binnenkwamen waren ze niesziek. Jamie had ook een flinke oogonsteking. Hij heeft er zelfs een littekentje aan overgehouden op zijn oogbol.
Door destijds wekenlang te zalven heeft het gastgezin de schade gelukkig kunnen beperken en is het verder genezen.
Het niesziek zijn hebben ze helemaal overwonnen en de entingen tegen niesziekte hebben ze gekregen. Als hun weerstand daalt door stress, zoals bijvoorbeeld bij een verhuizing, kan het natuurlijk altijd een beetje opvlammen. Maar het maakt ze er niet minder om en daar komen ze dan ook weer overheen.

Het gaf destijds ook maar aan dat het hoog tijd werd dat ze binnenkwamen zodat we ze konden gaan helpen. Nu op naar een toekomst bij een fijn en liefdevol thuis met geweldige mensen als personeel.

Ziet u het zitten met Harley en Jamie om u heen? Kom dan eens voor kennismaking.
Het gastgezin kan u veel over ze vertellen.
Voor het eerste contact ontvangen we dan graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"