Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Guus en Saar


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Guus
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : eind april 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met groter wit blesje
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Saar
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : eind mei 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met klein wit blesje
  • Status : geplaatst

~ Guus en Saar ~

Guus en Saar. Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd/gesteriliseerd.Saar is half mei 2021 geboren en Guus eind april 2021. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Guus ~

Guus is wat kleiner dan zijn vriendin maar compenseert dit met zijn macho-gedrag: hij ligt graag languit, het liefst midden in je weg, in de zon, of bovenop de toren.
Maar nog leuker is het om pleegzus Saar te plagen en letterlijk bovenop haar te gaan zitten. Hij is goed om te kopen met snoepjes en eten. Paté en soepjes hebben zijn voorkeur. Kijk toch eens hoe goed en knap hij er uitziet. Ook bij het toedienen van medicijnen doet hij niet zo moeilijk, als het maar vermalen en vermengd is met liquid-snack!


Hij vindt het geweldig om te spelen met balletjes, snoepjes uit een puzzel vissen, maar het allermooiste vindt hij een eekhoornknuffel gevuld met catnip.
Als hij uitgespeeld is, komt hij ook graag dicht bij je liggen. En heb je zijn vertrouwen gewonnen, dan mag je hem ook op zijn buikje kriebelen en laat hij zijn witte onderbuik zien.

Hij is erg aanhankelijk:ga je naar boven om de was te doen, dan loopt hij wel even mee om toezicht te houden op de werkzaamheden.De buitendeur is mega-interessant.
Hij zit al klaar als je naar binnen wilt komen om je te verwelkomen (of om een kijkje in de tuin te gaan nemen??!)~ Saar ~

Saar. Deze elegante, zelfverzekerde dame Saar is graag bij mensen in de buurt.
Ze laat graag en luid horen waar ze is, zodra je haar naam roept. Ze komt dan gauw aansnellen: “ja, ik kom er aan. Gaan we spelen?”

Ze weert zich kranig en luid als haar pleegbroer Guus zich weer eens doet gelden en bovenop haar duikt. 2 minuten laten kruipt ze lekker bij hem op de toren of likt even over zijn kopje. Deze dame is nogal kieskeurig wat eten betreft: kleine beetjes, vooral droge brokjes en liquid-snack zijn favoriet.
Ze houdt haar lijntje nauwgezet in de gaten!Ze speelt graag met een hengeltje en rent graag achter een laserlichtje aan.
Als ze de kans krijgt, kruipt ze op bed lekker dicht tegen je aan. Om je dan in de vroege ochtend aanhoudend te wijzen op de lege bak met brokjes, die dus bijgevuld moet worden.

Samen gaan ze op onderzoek uit, en halen ze ondeugende streken uit. Ze zijn prima te corrigeren, en weten eigenlijk ook wel, dat ze echt niet op die hoge kast of het dressoir in de woonkamer mogen springen.
Maar ja… er valt nog zoveel te ontdekken in de wereld!

Deze puberkatjes kijken erg uit naar een kennismaking met voor-altijd-personeel. Sollicitaties voor deze job gaan via De Kittenmand!

we ontvangen voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"