startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administratorAlgemene informatie :
(Als u met de cursor over de foto gaat krijgt u een 2e foto te zien van Guus)
  • Naam : Guus
  • Geslacht : Kater
  • Leeftijd : geboren in juni 2012
  • Kenmerken : europese korthaar rood met wit
  • Status : Geplaatst


Guus, katertje, geboren in juni 2012. Heeft de enting gekregen en draagt een chip.

Guus is erg lief en houdt van mensen.
Zodra je in de buurt bent, komt hij kroelen. Guus is voor niemand bang. Al luid knorrend en trappelend zal hij om aandacht komen vragen.

Wanneer ik achter mijn bureau zit zorgt hij er voor dat ik minimaal een half uur langer aan het werk ben omdat hij er gewoon bovenop gaat liggen.
Hij is heerlijk fanatiek met spelen en is erg goed in jagen achter zijn speelgoed aan. Springen, saltos en schroeven, daar draait hij zijn poot niet voor om en het lijkt wel of hij kan vliegen.

Hij komt het best tot zijn recht in een huis met veel aandacht van mensen, andere dieren daar wil hij graag de baas over zijn.
Ook al is hij nu nog niet eens volwassen, zo gedraagt hij zich wel.

Kortom wie heeft er een plekje voor dit "lieve baasje"?Als u informatie wilt of belangstelling heeft voor Guus, dan ontvangen we graag een email via :
kittenmand@home.nl
Telefonisch contact is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur EN tussen 19.00 uur en 20.00 uur via
013 - 45 55 606,(Monique van den Biggelaar).
Graag tot dan.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"