startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


In 2008 hebben we geleerd dat, om misbruik te voorkomen, er helaas spelregels nodig zijn bij een gastenboek.
Vandaar dat vanaf 1 januari 2009 de volgende spelregels gelden bij het achterlaten van een bericht:
- geen grof taalgebruik of beledigingen, hanteer de normale fatsoenregels
- geen verzoeken tot sponsoring of reclame. Neem daarvoor contact op met de kittenmand via kittenmand@home.nl
- neem bij klachten eerst contact met ons op.
- reacties zonder naam en geldig emailadres worden niet geplaatst.
Als het bericht niet aan de spelregels voldoet zijn wij vrij het bericht zonder opgaaf van reden in te korten, te weigeren en/of te verwijderen.

Met diervriendelijke groet,
Bestuur Stichting de Kittenmand


Maak uw verhalen niet te lang,
het kan dan zijn dat ze niet opgenomen worden in het gastenboekU kunt ook de berichten bekijken die geplaatst werden in ons oude gastenboek,
klik hiervoor op onderstaande afbeelding :


We hebben ons katje nu alweer 4 jaar, maar ik wil toch even melden hoe een succesverhaal Donnie is! Beestje was hardstikke bang voor kleuters, zat te blazen op de schutting als er kindjes voorbij liepen. Nu zit ze met mijn nichtje van 4 op de trap samen een boekje te lezen. Donnie is echt heel erg ons katje, laat zich niet door anderen aanhalen, maar komt er wel gezellig bijzitten. Het is echt mijn poezekindje! Zo blij met haar, we hebben de goeie uitgekozen. :!inlove:

Toegevoegd: Mei 14, 2020
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Het is alweer zo’n 5 weken geleden dat we Daan en Lisa hebben opgehaald. Nadat we ze een paar uurtjes niet hebben gezien, kwam Lisa als 1ste tevoorschijn. De ondeugendheid straalt uit haar oogjes. Ze is de snelste, meest speelse en ‘wildste’. Daan deed er wat langer over om te wennen, maar nu speelt hij al heerlijk met zijn zusje en volgt haar op de voet. Het zijn 2 hele lieve katten en we hebben er erg veel plezier aan. Wat een mooi initiatief is de Kittenmand....ga zo door!
Groetjes, Sylvia en Ine


Toegevoegd: Mei 5, 2020
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Bijna 3 weken geleden mocht ik Vijay bij haar gastgezin ophalen. Na een paar lastige dagen voor haar, omdat ze aanvankelijk erg angstig was, is ze steeds meer op haar gemak geraakt en ontpopt ze zich tot een heel lief, speels en kroelerig poesje. Ik heb erg veel gehad aan de tips en adviezen vanuit de Kittenmand en de gastouder om haar over haar angst heen te helpen. Heel erg bedankt daarvoor !

Toegevoegd: Maart 18, 2020
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

nogmaals test

Toegevoegd: Maart 12, 2020
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Het is intussen al weer 2½ maand geleden dat wij onze 2 deugnieten ophaalden bij Niek en Jolen (het gastgezin). Davey en Harley doen het echt supergoed! Deze 2 broertjes zijn nu 9 maanden oud en worden al flinke kerels. Ze doen alles samen: slapen, eten (zijn ze gek op) en lekker met elkaar stoeien en spelen. We genieten elke dag van ze. Stichting Kittenmand en gastgezin heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Toegevoegd: Maart 9, 2019
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Afgelopen woensdag mochten we dan eindelijk de broertjes Sanka (vh Baz) en Moris (vh Woggy) bij het gastgezin ophalen.
Bijdeze willen we graag Stichting De Kittenmand en het gastgezin bedanken voor alle goede zorgen en willen we graag benadrukken dat alles feilloos en tot in de puntjes prima geregeld was. Chapeau :!clap: :!clap:


Toegevoegd: Januari 5, 2019
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Pepsi en Rivella zijn nu een week bij ons en wat genieten wij van deze 2 dametjes!
De eerste dag was alles nog wat spannend, maar al snel kwam Rivella los.
Zij durfde op onderzoek uit te gaan en vrij snel durfde Pepsi haar zus te volgen.
Nu liggen ze graag samen op een stoel bij de eettafel te slapen, maar ze zitten ook graag op de vensterbank naar buiten te kijken.

We zijn heel erg blij dat wij voor Pepsi en Rivella mogen zorgen!

Groetjes,
Cees, Kim en Luna


Toegevoegd: December 28, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Dit jaar hebben wij met veel plezier en liefde 2 katjes mogen adopteren via de Kittenmand. We zijn erg positief over de hartverwarmende manier van omgang met - en de zorg voor - de kittens, prachtig hoe serieus en secuur de Kittenmand te werk gaat. Het kan niet anders dan dat deze vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten voor de welzijn van de katten. Wij genieten met volle teugen van onze katjes en we hopen dat de Kittenmand nog jaren zo door kan gaan! :!inlove:

Toegevoegd: December 22, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Omdat wij een heel goed gevoel hebben bij Stichting De Kittenmand en gezien hebben wat de vrijwilligers allemaal doen en laten voor de welzijn van de katjes, willen wij graag iets terug doen in de vorm van een gift.
Wij zijn erg onder de indruk van de manier hoe alles geregeld wordt en dat er niet over een nacht ijs wordt gegaan en dat niet iedereen zomaar katjes mee krijgt zonder dat hier heel goed naar de achtergrond van eventueel nieuwe “ personeel” gekeken wordt.
Dit willen wij graag doen dmv een extra bedrag te storten ten name van ons eigen bedrijf HK Photography & Graphic Design.
Wellicht kunnen wij hier een jaarlijks gewoonte van maken.


Toegevoegd: December 18, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Wolfie en Mimie zijn alweer ruim een maand bij ons nadat ze liefdevol in het gastgezin zijn opgevangen. Het is een lief en gezellig stel en ze brengen volop leven in de brouwerij. Mimie neemt meestal het voortouw in het op onderzoek uit gaan en Wolfie volgt haar overal. Vooral planten zijn op dit moment favoriet om aan te vallen.

Af en toe is het een dolle boel en duikelen ze over elkaar heen. Het zijn ontzettend lieve katjes en ook Wolfie laat zich nu goed benaderen en door ons aaien.

Eind van deze maand zullen ze ons waarschijnlijk even wat minder lief vinden. Dan worden ze allebei ‘geholpen’. Dat wordt extra verwennen want ondanks dat ze alweer bijna een half jaar zijn gaat de kattemelk er nog altijd goed in. Vooral bij Wolfie die een nog ronder buikje heeft dan in het begin. Hij wordt een stevige rode kater naast de kleine fijne Mimie die maar niet verder lijkt te groeien. Ze is er niet minder lief om! We zijn heel blij dat Wolfie en Mimie bij ons wonen.


Toegevoegd: November 6, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts