startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


In 2008 hebben we geleerd dat, om misbruik te voorkomen, er helaas spelregels nodig zijn bij een gastenboek.
Vandaar dat vanaf 1 januari 2009 de volgende spelregels gelden bij het achterlaten van een bericht:
- geen grof taalgebruik of beledigingen, hanteer de normale fatsoenregels
- geen verzoeken tot sponsoring of reclame. Neem daarvoor contact op met de kittenmand via kittenmand@home.nl
- neem bij klachten eerst contact met ons op.
- reacties zonder naam en geldig emailadres worden niet geplaatst.
Als het bericht niet aan de spelregels voldoet zijn wij vrij het bericht zonder opgaaf van reden in te korten, te weigeren en/of te verwijderen.

Met diervriendelijke groet,
Bestuur Stichting de Kittenmand


Maak uw verhalen niet te lang,
het kan dan zijn dat ze niet opgenomen worden in het gastenboekU kunt ook de berichten bekijken die geplaatst werden in ons oude gastenboek,
klik hiervoor op onderstaande afbeelding :

Comments:
Wij hebben op 23 maart Philou mogen adopteren en zijn heel erg blij met haar. Philou voelde zich meteen thuis, ging netjes op de bak, eten en drinken ging ook goed. Ze was snel op haar gemak en vanaf dag 1 al bij ons op bed geslapen.
Spelen doet ze elke dag volop, tot genoegen van ons.
Fijn weer een lieve poes in huis te hebben. :!rofl:


Added: April 12, 2022
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Hallo allemaal!

Hier een berichtje namens Guus & Saar.
Toen wij opgehaald werden en naar ons nieuwe huis gingen, vonden we dat best wel spannend. We hebben de hele middag samen onder de bank gelegen en pas in de avond durfden we ons te laten zien. Maar toen waren we wel gelijk los.

We hebben het hele huis al onderzocht en ons personeel is ook wel heel leuk! We hebben heel veel speelgoed en als we moe zijn kunnen we lekker slapen op de bank, in de mand of zelfs op bed!

Het gaat heel goed met ons en wij zijn blij dat we bij deze mensen mogen wonen.

Groetjes, Guus & Saar.

(Geadopteerd op 20 maart 2022)


Added: March 31, 2022
Delete this entry Reply to entry View IP address


Comments:
Beste poezen vrienden van de Kittenmand
Het is in woorden niet uit te leggen hoe blij wij zijn met onze nieuwe poezen Luca en Kiko.
Ze zijn erg lief van karakter, aanhankelijk, en dol op gezelschap en aandacht, iets waar het ze zeker niet aan ontbreekt. Ze communiceren graag en al gauw geven ze precies aan wat ze willen. Graag gaan ze samen op ontdekkingsreis, maar vrij snel trekken ze gerust in hun eentje erop uit. Ze zijn niet meer weg te denken bij ons huishoudentje en wij zijn super blij met deze 2 knapperds.

Onze complimenten gaan uit naar Monique, het gastgezin en het volledige team van de kittenmand die met elkaar hun best doen om een zo’n goed mogelijk tehuis te vinden voor al deze mooie poezen & kittens. Niet altijd even gemakkelijk, maar wel dankbaar werk wanneer ze weten dat er weer een goed plekje is gevonden.
Allemaal super bedankt!

Groetjes van de familie Potters


Added: December 4, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hoi allemaal,
Het gaat geweldig hier. Wat een feest! Zo ontzettend leuk om broer en zus samen te hebben. Ze stoeien samen, buitelen over elkaar heen door de hele kamer. Maar soms liggen ze ook heerlijk rustig helemaal naar elkaar toe gekropen. Dan zie je dat ze dat nog zo nodig hebben. Kruipen bijna in elkaar, ha ha ha. Ze vinden het ook heel fijn om bij ons te komen kroelen hoor. Echt heel gezellig. De grote krabpaal is een succes maar de plantenspuit staat ook klaar voor als ze in gekke bui letterlijk de gordijnen invliegen. Ha ha ha. We genieten er allemaal van. Nienke en Jelle zijn ook al helemaal verliefd. Lieve gastouder Myra heeft ze samen met haar dochter hier gebracht. Met hun goedkeuring Vaiana en Heihei omgedoopt naar Jibe en Beau. Bedankt medewerkers van de kittenmand, voor jullie altijd vriendelijke contact. Wij genieten hier verder......


Added: December 2, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Inmiddels zijn onze dames, Flix en Ubi helemaal gewend. En hebben het huis overgenomen ;)
Het zijn super leuke zussen, 2 knuffels die door het huis heen racen en daarna graag op schoot of naast je op de bank komen bijslapen.Knorren kunnen ze als de besten!
Wij genieten enorm, dank aan het gastgezin (Martine en Marieke) voor deze mooie combi. En dank aan de Kittenmand dat wij zo snel een afspraak konden krijgen en de nieuwe "ouders" :D van Flix en Ubi mochten worden.


Added: September 29, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
We hebben ons katje nu alweer 4 jaar, maar ik wil toch even melden hoe een succesverhaal Donnie is! Beestje was hardstikke bang voor kleuters, zat te blazen op de schutting als er kindjes voorbij liepen. Nu zit ze met mijn nichtje van 4 op de trap samen een boekje te lezen. Donnie is echt heel erg ons katje, laat zich niet door anderen aanhalen, maar komt er wel gezellig bijzitten. Het is echt mijn poezekindje! Zo blij met haar, we hebben de goeie uitgekozen. :!inlove:

Added: Mei 14, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Het is alweer zo’n 5 weken geleden dat we Daan en Lisa hebben opgehaald. Nadat we ze een paar uurtjes niet hebben gezien, kwam Lisa als 1ste tevoorschijn. De ondeugendheid straalt uit haar oogjes. Ze is de snelste, meest speelse en ‘wildste’. Daan deed er wat langer over om te wennen, maar nu speelt hij al heerlijk met zijn zusje en volgt haar op de voet. Het zijn 2 hele lieve katten en we hebben er erg veel plezier aan. Wat een mooi initiatief is de Kittenmand....ga zo door!
Groetjes, Sylvia en Ine


Added: Mei 5, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Bijna 3 weken geleden mocht ik Vijay bij haar gastgezin ophalen. Na een paar lastige dagen voor haar, omdat ze aanvankelijk erg angstig was, is ze steeds meer op haar gemak geraakt en ontpopt ze zich tot een heel lief, speels en kroelerig poesje. Ik heb erg veel gehad aan de tips en adviezen vanuit de Kittenmand en de gastouder om haar over haar angst heen te helpen. Heel erg bedankt daarvoor !

Added: Maart 18, 2020
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Het is intussen al weer 2½ maand geleden dat wij onze 2 deugnieten ophaalden bij Niek en Jolen (het gastgezin). Davey en Harley doen het echt supergoed! Deze 2 broertjes zijn nu 9 maanden oud en worden al flinke kerels. Ze doen alles samen: slapen, eten (zijn ze gek op) en lekker met elkaar stoeien en spelen. We genieten elke dag van ze. Stichting Kittenmand en gastgezin heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Added: Maart 9, 2019
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Afgelopen woensdag mochten we dan eindelijk de broertjes Sanka (vh Baz) en Moris (vh Woggy) bij het gastgezin ophalen.
Bijdeze willen we graag Stichting De Kittenmand en het gastgezin bedanken voor alle goede zorgen en willen we graag benadrukken dat alles feilloos en tot in de puntjes prima geregeld was. Chapeau :!clap: :!clap:


Added: Januari 5, 2019
Delete this entry Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts