startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


In 2008 hebben we geleerd dat, om misbruik te voorkomen, er helaas spelregels nodig zijn bij een gastenboek.
Vandaar dat vanaf 1 januari 2009 de volgende spelregels gelden bij het achterlaten van een bericht:
- geen grof taalgebruik of beledigingen, hanteer de normale fatsoenregels
- geen verzoeken tot sponsoring of reclame. Neem daarvoor contact op met de kittenmand via kittenmand@home.nl
- neem bij klachten eerst contact met ons op.
- reacties zonder naam en geldig emailadres worden niet geplaatst.
Als het bericht niet aan de spelregels voldoet zijn wij vrij het bericht zonder opgaaf van reden in te korten, te weigeren en/of te verwijderen.

Met diervriendelijke groet,
Bestuur Stichting de Kittenmand


Maak uw verhalen niet te lang,
het kan dan zijn dat ze niet opgenomen worden in het gastenboekU kunt ook de berichten bekijken die geplaatst werden in ons oude gastenboek,
klik hiervoor op onderstaande afbeelding :


Ruim 2 maanden geleden hadden wij het geluk dat we Mew en Pichu mochten ophalen bij gastouder Marianne. Inmiddels zijn deze twee stoeiende broertjes omgedoopt tot Uke en Tori. Waar Mew eerst degene was die voortdurend zijn grote broer Pichu achterna ging, waren de rollen snel omgedraaid. Uke (Mew) is degene die alles wel durft uit te proberen, heel nieuwsgierig is en overal op af durft te stappen. Tori (Pichu) kijkt het liever van een veilige afstand aan. Uke en Tori zijn twee super lieve en aanhankelijke katjes, die graag bij elkaar maar ook tegen ons aan liggen. Ze spelen erg veel samen in de klimboom die vanuit het bos naar onze woonkamer is verhuisd. Nogmaals enorm veel dank aan alle medewerkers/vrijwilligers van de Kittemand. Wij zijn erg dankbaar dat deze lieve schatten nu bij ons wonen <3

Toegevoegd: September 6, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Enkele jaren geleden, net alsof het zo moest zijn, hebben wij een kitten mogen adopteren. Buren waren destijds opvang. In die periode heb ik ook een baan gekregen helaas met subsidie, ach ja. Verhaal is, Kika (Toen), omgedoopt in BoBo (Nu). BoBo is nu inmiddels 10 jaar, een mooie kat, fors en geweldig lief. Hoop er nog veel vriendschap van te hebben. BoBo (Kika), is met behulp van Kittenmand bij ons terecht gekomen, Ons = Moeder en Ik, Moeder is inmiddels niet meer bij mij, op kamers gaan wonen. Maar BoBo kwam destijds naar mij toe, tja, verkocht. Nu echt m'n vriend, dank zij Kittenmand en gastgezin heb ik nu, voor zolang het duurt, een VRIEND gevonden.
Ben zelf nogal geŰmotioneerd aangelegd, dus heb respect en eerbied voor de vrijwilligers.

Getekend, Wil Spijkers.


Toegevoegd: Augustus 11, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres
Even een berichtje van ons.
Alles gaat super hier met Chico( Tommy ) en Coco( Joepie)
Zijn al bijna weer een jaar. Wat vliegt de tijd
Ze groeien als kool. Chico is echt een kater. Lang en slank
En Coco is een lekker gezet dametje
We nemen ze nu ook aan een tuigje mee de tuin in. Was wel even wennen voor ze. Chico vond het gelijk 1 feest. Maar Coco vond het in het begin maar niks. Nu is ze aan het tuigje gewend en ze zitten nu iedere keer te wachten bij de schuifpui dat ze naar buiten mogen.
We genieten nog iedere dag van ze
Zo zie je maar dat ze een goed leven hier hebben en dat we nog steeds ziels gelukkig met ze zijn.
Groetjes Cock en Carola


Toegevoegd: Juni 6, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Moppy (voorheen Luna) woont nu bijna een maand bij ons en Cassy en het gaat boven verwachting. Cas en Moppy zijn dikke maatjes, waar de een is is de ander ook. Samen spelen, eten, slapen, alles doen ze samen en ja.....ˇˇk kattekwaad uithalen. Ze is ontzettend lief en aanhankelijk. Kittenmand, bedankt dat we dit lieve maatje voor onze Cassy mee mochten nemen.
Marga en Nico :D


Toegevoegd: Mei 7, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Sinds twee weken wonen Yuki en Reiko bij ons. De eerste paar dagen verstopten ze zich achter de verwarming maar inmiddels hebben ze het hele huis al geïnspecteerd en vluchten ze niet meer weg als wij binnen komen.
Gisteravond en vanochtend weer deden ze een wedstrijdje wie de meeste aaitjes van mij kon krijgen, de een duwt echt de ander opzij. We genieten met volle teugen van de 2 doerakken en liggen in een deuk van de fratsen die ze verzinnen. Het is weer leuk om thuis te komen :D :) :D :)


Toegevoegd: Maart 10, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

vervolg van eerste berichtje: De kleintjes doen precies als andere kleintjes wanneer het om Nelson gaat, de grote blonde Labrador, ze gaan gewoon even wat hoger zitten en volgen hem helemaal. Het was 1x schrikken en nu oke.. En dat moet ook zo gaan, zo heb ik Nelson ook opgevoed, hij heeft niets te vertellen in de roedel :D

Mijn dank is heel groot, de start die de kleintjes hebben gekregen, bang en dapper, is geweldig en ik zeg zeg weer; Elke dag een geschenk.. Dat is met allemaal hier, echt elke dag een geschenk!

Groetjes Wilma


Toegevoegd: Februari 22, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Ik vind het heel fijn dat mijn eerste bericht van 10 februari 2010 ook nog in het Gastenboek staat! (Op de allereerste pagina) Lola en Lessie kwamen bij ons wonen en de eerste week heb ik ze niet gezien, zo bang waren ze..
Afgelopen woensdag 3 januari 2018 ben ik na drie bezoekjes Smeagol en Holly komen halen, zo verlegen Smeagol bij de eerste keer was en Holly heel dapper, is Smeagol nu helemaal thuis! Alsof hij hier al jaren woont en met recht is hij een clown, wel een flink klimmende clown, want ik heb hem al drie keer moeten "redden" van een grote hoogte..

Holly is voorzichtiger, in alles en heeft meer tijd nodig, zij eet wel uit mijn hand en smult heerlijk van de vitamine-pasta. Sins vandaag (zondag) komt zij ook al even overdag tevoorschijn, ze heeft boven de mooiste verstopplekjes gevonden.. Zij volgt mij helemaal wanneer ik boven bezig ben en kom ik te dichtbij of langs haar, dan wil ze wegvluchten, ze kijkt dan nog een keer en weet dan dat ze niet weg hoeft.


Toegevoegd: Februari 22, 2018
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Ik wil jullie bedanken voor jullie bestaan, beide beestjes verrijken nog steeds iedere dag mijn leven!
Hoop dat mijn dankwoord, met de foto's, op de site mogen komen.

Dank jullie wel voor al het goede werk!!

Groetjes van Ingrid en de broertjes Merlot en Moezel


Toegevoegd: December 29, 2017
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Eind september hebben we gereageerd op broertje en zusje Binkie & Snoes. Het contact met de Kittenmand verliep super: Het was meteen te merken dat er met veel liefde en aandacht wordt gewerkt. Geen doorgeefluik waar je even een kat afhaalt, maar rustig toewerken naar een juite match. Na uitgebreid contact en een kennismaking met de kittens hebben we in oktober de kittens mee naar huis genomen. Het begin was onwennig voor ze, maar wat zijn ze snel gegroeid! Niet lang geleden begonnen we met 2 katten die onder de bank angstig om zich heen keken. Inmiddels komen ze bij ons op de bank liggen, slapen ze soms samen met ons in bed en zijn ze allebei te knuffelen. Fijn dat deze broer en zus niet uit elkaar zijn gehaald. Ze spelen en stoeien samen heel veel, verzorgen elkaar en lopen vaak zij-aan-zij al kopjes gevend door het huis. (Uiteraard vooral als ze eten krijgen ;) .) Een heel fijne ervaring! Bedankt Monique & Theo

Toegevoegd: November 18, 2017
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres

Tja zo zit je met een zwanger zwervertje een week voor je vakantie en dan zit je met dat zwervertje met 2 kittens thuis op de bank dankzij de kittenmand en het opvanggezin de fam. M.
Een bijzonder verhaal van een heel bijzonder poesje, die zeer duidelijk ons uit koos: "bij jullie wil ik wonen". En dat is de derde keer dat dat ons overkomt.
Ze is 3 maanden opgevangen en bevallen bij deze geweldige familie en wij gaan zorgen voor een goede toekomst. Kei bedankt kittenmand en fam. M.
Margo Frans


Toegevoegd: October 18, 2017
Verwijder deze reactie Beantwoord reactie: Bekijk IP adres
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts