Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Fuzzy
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : half juni 2019 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Buttercup
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : half juni 2019 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers rood met wit
  • Status : geplaatst

~ Fuzzy en Buttercup ~

Buttercup (poesje) en Fuzzy Lumpkins (katertje), hebben de entingen gekregen en dragen een chip. Ze zijn half juni 2019 geboren.
We zoeken een thuis waar broer en zus samen van harte welkom zijn.~ Fuzzy ~

Hoi! Ik ben Fuzzy Lumpkins, maar zeg maar Fuzzy.
Genoemd naar een van de slechterikken uit de Powerpuff girls, maar eigenlijk ben ik gewoon een grote goedzak. Ik ben superlief voor mijn broertjes en zusjes en vooral ook voor mama, want ik was met stip de favoriet van mijn mama Smoky.

Maar ja ik word ook groot en zoek natuurlijk ook mijn eigen weg...Ik doe mijn Fuzzy naam ook wel echt eer aan. Ik ben namelijk ZO zacht!
En omdat ik het liefst zo hoog mogelijk in de krabpaal lig ook lekker makkelijk te aaien.
Hoef je niet te bukken. Klimmen is leuk!Ik ben mijn zusje Buttercup steeds leuker gaan vinden.
Het is er eentje met veel energie en ons speelgedrag past inmiddels echt bij elkaar. Toffe meid is dat geworden. Daar trek ik heel graag mee op. Je hebt spontaan geen tv meer nodig met ons in huis.
Stoeien, racen en schransen, we kunnen het allemaal als de beste. Maar we zijn zeker ook wel gezelligheidsbeestjes - dus alleen zijn vinden we een beetje moeilijk.

Ik ben ook wel de meest afwachtende van het stel en moet misschien wel even aan je wennen als je hier komt. Maar echt ik ben een hele goede goedzak. Dus als ik weet dat je het goed bedoelt, ga ik me echt wel geven.
Heb gewoon even tijd nodig. Dan kom ik echt wel hoi zeggen!
Wie weet worden wij wel gelijk de beste maatjes.


~ Buttercup ~

Ik ben dan misschien wel zwart, maar zeker niet het zwarte schaap van mijn familie.
En eigenlijk helemaal niet zo zwart, want stiekem word ik met de dag een beetje bruiner lijkt het wel. Net hoe het daglicht erop valt. Nadeel is wel dat is wat moeilijker goed op de foto te zetten ben. Ik hoorde het vrouwtje hier al zeggen: 'je bent veel vrolijker en gezelliger dan dat ik je op de foto kan krijgen'. Dus ja, dat zeg ik er dan maar even bij.

Gelukkig maakt me dat niet minder schattig, want ik ben met gemak het meest aanhankelijk van al mijn broertjes en zusjes.
Niet omdat ik het nou heel leuk vind om opgepakt te worden, maar vooral omdat ik het liefste overal achter je aanloop. En in je veters ga hangen terwijl je het doet. Duw je me dan met je voet ook nog een beetje weg, is het helemaal leuk, dan kan ik er nog een keer bovenop springen. Kei gezellig! En dat allemaal terwijl ik vrolijk tegen je aanklets.
Miauw!


Hoe meer aandacht hoe beter, en als je een takje met veer hebt, zijn we ECHT direct beste vriendjes! Anders kom ik wel gewoon tegen je aan liggen snurken, dat vind ik ook gezellig.
Dus zeg maar wat het gaat worden. Spelen of snurken?

Maar over spelen gesproken...dat doe ik ook heel graag met mijn broertje Fuzzy Lumpkins.
Ook al ben ik dan een meid, ik heb veel energie en dat kan ik in het spel met hem goed kwijt.
Super gezellig zoals wij samen kunnen spelen en achter elkaar aanrennen.Interesse om verder kennis te maken met deze lieverds? Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"