Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Floris
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in augustus 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood wit
  • Status : geplaatst

Algemene informatie :
  • Naam :Oscar
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juli 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst

Floris (rood-wit) en Oscar (cypers met beetje wit), 2 katertjes, in augustus en juli geboren. Hebben de enting(en) gekregen en dragen een chip.~ Oscar ~


Oscar is een heel lief katertje met een prachtig snoetje en een kleine gebruiksaanwijzing.
Hij speelt en knuffelt heel graag met de andere aanwezige katten en hond en rent volop achter hen aan. Hij speelt zoals de anderen en is en komt overal.
Maar de mensenhand vindt hij nog wel erg spannend. Wanneer je Oscar de tijd geeft, zal hij langzaam uit zijn schulp kruipen. Dan komt hij af en toe lekker naast je op de bank zitten of hij klets even tegen je. Een gezellig praatkatje dus.

Oppakken, aaien of knuffelen zit er nu nog niet in, maar dit kan zeker nog komen. Bij het gastgezin komt hij heel af en toe al op schoot. Het liefst als zijn vriendjes dat ook doen. Dan is het minder eng voor hem. Hij durft op schoot nog geen knuffelsessie aan.
Maar het feit dat hij je zo al opzoekt, geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Als je bij hem op bezoek komt zal hij eerst een veilig plekje opzoeken en van daaruit de boel bekijken. Als de rust is weergekeerd gaat hij zijn ding doen of gaat spelen met de anderen. En mocht je gaan eten dan komt hij graag even kijken waarvan je aan het smikkelen bent. Hij zoekt je dus ook op en is niet mensenschuw, maar nog wel voorzichtig voor de mensenhand.

Oscar heeft een ontzettend lief karakter, en wil heel graag. Nu nog durven, en dan kan hij nog meer gaan genieten. Het enige wat deze ontzettende knappe lieverd daarvoor nodig heeft is geduld en tijd bij een heel liefdevol thuis.
Dat samen met Floris want dat is zijn grote vriend en voorbeeld.~ Floris ~


Floris is een ondeugend katertje die van zich laat horen.
Hij speelt graag en veel, en doet dan heel stoer. Maar ondertussen... Wanneer Floris moe is en lekker bij je komt liggen, verandert hij weer in een klein kitten met een hoge zuigbehoefte.

Hij ligt graag in je arm en sabbelt dan op je hand of op je kleding. Hier is hij erg volhardend in. Het gaat gepaard met veel geknor. Hij is ook ontzettend lief en juist ook daarom geef je hem graag die momenten

Floris en Oscar kunnen het goed vinden samen en zijn dikke vrienden. Oscar trekt zich op aan Floris zijn stoere gedrag, en durft sinds ze maatjes zijn ook weer meer. Leuk om die ontwikkeling en die vriendschap te zien! En heel gezellig om deze 2 schatten een thuis te geven.

Bij wie zijn Oscar en Floris welkom en mogen ze zijn zoals ze zijn? Wie wil hen verder begeleiden naar een liefdevolle toekomst?
Voor het eerste contact met De Kittenmand graag een email naar
info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"