Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Fleur
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in augustus 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers
  • Status : geplaatst

Algemene informatie :
  • Naam : Klaartje
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in februari 2017 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met zwarte vlekken
  • Status : geplaatst

Fleurtje en Klaartje, 2 jonge poezen, zoeken samen een thuis. Fleurtje is in augustus 2016 geboren en Klaartje in februari 2017. Hebben de enting gekregen, dragen een chip en zijn gesteriliseerd.~ Fleur ~

Fleurtje was bij haar vorige baasje overbodig geworden en werd gedwongen om als buitenkat verder door het leven te gaan.
De tuin werd haar domein. Een konijnenhok en soms de schuur moesten als schuilplek dienen.
Maar het vachtje van een binnenkat is niet gelijk bestand tegen de zeer koude temperaturen waar we ons doorheen moesten worstelen.Dankzij een tip dat dit katje in de problemen kwam hebben we haar als afstandskatje binnen De Kittenmand kunnen halen.
Er moet een plekje te vinden zijn waar Fleurtje wel welkom is. Bij de start binnen De Kittenmand was Fleurtje duidelijk in een dip.
Ze keek ook echt heel treurig en er was nauwelijks activiteit. Daar moest verandering in komen vonden wij en zie daar...~ Klaartje ~

Klaartje meldde zich aan.
Ook zij kwam op straat in de problemen door de strenge kou. Liep iedereen achterna, miauwde om aandacht, liep door de wijk en stak vaak een weg over met vaak veel verkeer.
Gelukkig werd zij aangemeld bij De Kittenmand zodat we Klaartje konden gaan helpen en van straat konden halen.
Helaas geen baasje gevonden van haar terwijl het duidelijk een huiskatje geweest moest zijn voordat zij op straat belandde.
Ze is zo lief en zo sociaal.

Het zijn 2 zeer sociale en voorbeeldige dames.
Zijn gezellig aanwezig en komen ook altijd even kijken wie er op bezoek komt. Ze spelen samen, rennen achter elkaar aan en even daarna zitten ze tegen elkaar aan om bij te komen en een beetje te dutten.

Klaartje is het grootste knuffelbeest en komt ook graag op schoot of tegen je aan liggen maar ook in je knieholtes als je bijvoorbeeld op de bank ligt. Knuffelen is een grote hobby van haar.
Fleur is ook heel sociaal en vooral een speelmaatje, komt nog niet op schoot maar komt graag naar je toe voor een aai en aandacht.
Daar geniet ze van.

Ze zoekt graag een stoel of bank op om lekker te luieren en dat kan zeker bij je in de buurt zijn. Ook de vensterbank is een geliefd plekje. Lekker in het zonnetje. Heb je een veer als speelgoed dan zal ze zeker van de partij zijn. En weet ze even niet hoe te reageren op een bepaalde situatie dan kijkt ze graag naar Klaartje voor advies.


Ze eten graag zacht voer en brok. Kattenmelk vinden ze beiden super lekker.
Ook broodbeleg gaat er in als koek.
Je staat nooit meer alleen het eten van de katten klaar te maken want reken maar dat ze langs je benen lopen als je daarmee bezig bent.
Fleur is een kleine eter en komt er graag een paar maal voor terug.

Zo, met dit verhaal heeft u alvast een indruk hoe gezellig deze dametjes zijn.
Denkt u dat dit koppel goed bij u past? Dan ontvangen we als eerste reactie graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl
terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"