Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Elia en Lou


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Elia
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : Begin september 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar donker lapje
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Lou
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : Begin september 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst

~ Elia en Lou ~

Elia en Lou, zusjes. Begin september 2021 geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.~ Elia ~

Elia, donker lapje, is een bescheiden beauty.
Ze moet eerst even aan je wennen, maar heb je haar vertrouwen gewonnen dan komt ze lekker op schoot zitten en geeft liefdesbeetjes. Begint vaak al te spinnen als je in haar buurt komt.
Ze speelt graag met haar zusjes en kan ook heel goed alleen spelen. Kan dit heel lang volhouden.Vindt het ook heerlijk om alleen op een rustige en overzichtelijke plek te gaan liggen. Ze vermaakt zich met alles wat ritselt, van plastic is of gewoon lekker wegrolt.
Ze is grappig en sprint soms hard weg na oogcontact om vervolgens weer om te draaien.;’’

Ze heeft er plezier in om je in het voorbijgaan tegen je kuit tikken. Kan ook heel hilarisch onder een kussentje of mat duiken en dit dan een stukje meeslepen.Ze speelt met volle overgave en als een ware tijger en tri-colour verdedigt ze fel haar prooi met bijbehorende indrukwekkende geluiden, zodra haar zusjes te dichtbij komen.

Ze speelt graag met de racebaan en rolt de bal behendig door het parcours. Eerst heel hard en wanneer ze moe wordt gaat ze eigenwijs in de baan liggen. Ze vindt het leuk om samen rustig verder te spelen en rolt de bal die haar kant uit komt relaxed verder. Is kampioen mooi liggen, zonder sterallures.~ Lou ~

Lou, cypers met wit, is een voorbeeld voor haar zusjes. Is overal de eerste mee. Ze is dol op knuffelen en geeft je likjes. Komt graag op schoot. Ze is ondeugend, onderzoekend en vol energie. Ze is erg snel en rent als de beste. Ligt bij voorkeur in het mandje bij de verwarming.Maakt er een spelletje van om je voeten te pakken. Is dol op schoenen en trekt deze aan de veters door de kamer.
Kan langdurig met 1 speeltje bezig zijn en neemt het dan in haar bekje overal mee naar toe. Verovert het steeds opnieuw.

Kijkt je bij het gaan en komen altijd doordringend aan en is altijd alert. Ze vindt het fijn om bij je te liggen en kruipt helemaal tegen je aan. Het liefst op bed en onder de dekens.Heeft de gewoonte om zich bij kattenbakgebruik zo schoon mogelijk te houden en doet dit door met 1 pootje op de rand te gaan staan en de andere drie naast de bak te houden.
Dit ziet er heel grappig uit. Heerlijke stoere meid die weet wat ze wil.Deze schatten zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
Bij u misschien?

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl
terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"