Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Duna en Verde


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Duna
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar schilpad
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Verde
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst

~ Duna en Verde ~

Verde en Duna, broer en zus. In mei geboren. Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd/gesteriliseerd.
Verde is zwart met wit. Duna heeft een schildpad vachtje. Graag stellen we aan u voor: Duna en Verde.

Duna en Verde zijn kittens van een hele schuwe moederpoes. Zij zijn naar een gastgezin gegaan om ze zo goed mogelijk te socialiseren.
Ze zijn vanaf die tijd overladen met liefde, vertrouwen en geduld en beetje bij beetje kregen Duna en Verde vertrouwen in de mensen van het gastgezin.

Het resultaat is opmerkelijk en lijkt nog steeds niet op zijn eind te zijn. Ze hebben nu al zelfs zo veel vertrouwen in de mens gekregen dat ze zelfs het aan durven om lekker bij de gezinsleden van het gastgezin op schoot te gaan liggen of tegen je aan en te gaan slapen.
Verder zijn het vrolijke katjes die lekker spelen en ook erg nieuwsgierig zijn wat je allemaal aan het doen bent, ze komen graag zo af en toe een knuffel bij je halen en kunnen al miauwend aangeven dat het weer eens etenstijd is.

Zijn er dan ook nog wat minpuntjes? Ja dat wel, ze zijn als er nieuwe mensen in huis komen best wel afwachtend en argwanend. Ze zullen je als nieuweling niet gelijk komen begroeten maar verstoppen zich dan juist.

Maar als je hier doorheen kunt prikken en hun vertrouwen kunt winnen, zul je ontzettend lieve knuffelkatjes hebben die veel liefde aan je terug kunnen geven met hun schattige kopjes. Uiteraard zijn er foto’s van hun knuffelmomenten.

Wie kan hier doorheen prikken en geeft deze schatten een fijn thuis.~ Duna ~

Duna is gek op papier/propjes, dit wordt vakkundig door haar versnipperd, al zittende in de houding van een eekhoorn.~ Verde ~


Verde komt ook in de keuken lekker bij je voeten liggen en loopt langs en tussen je benen door. Hij is dol op blikvoer en, wanneer hij vindt dat het etenstijd is, laat hij dat al luid miauwend aan je weten. Het is een feest om hem te aaien want hij heeft een super zacht vachtje.
Ze leven nu bij een gastgezin met wat oudere kinderen en het hele gezin kan met ze knuffelen als je maar de grenzen van Duna en Verde respecteert.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"