Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Alphonso

Algemene informatie :
  • Naam : Dotje
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 3 jaar oud
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst

Dotje, poes, 3 jaar oud, heeft de entingen gekregen, draagt een chip en is gesteriliseerd.


~ Dotje ~

Dotje doet haar naam eer aan: ze is echt een dotje. Dotje kon het niet goed vinden met haar zusje Lotje.
Dat is de reden dat Dotje op zoek mag naar een nieuw huisje, waar geen andere katten zijn en waar ze zich veilig kan voelen.

Dotje een lief poesje, dat het liefst bij je is en gezellig met je kletst. Ze vindt het leuk als je tegen haar praat en ze praat ook graag tegen jou. Miauw, miauw! Ze loopt gezellig met je mee door huis. Dotje is daarom niet geschikt voor iemand die fulltime werkt. Alleen zijn is maar saai, vindt Dotje.
Ze geniet van alle aandacht die aan haar gegeven wordt.Dotje is nog een jong poesje van 3 jaar oud. Ze is levendig en actief.

Ze heeft daarom wel wat ruimte nodig. Een huis met een veilige tuin of een wat groter huis waar wat te doen is, is daarom wel nodig.
Dotje is een bijzonder zachtaardig poesje; echt een vriendinnetje voor het leven.


We denken dat een rustig huis, zonder kinderen, het beste past bij Dotje.
Dotje is 3 jaar oud, ingeent, gesteriliseerd en gechipt. Ze is 100% gezond, maar ze heeft wel dieetvoer nodig om dat zo te houden. Dotje heeft van de stress die de ruzie met haar zusje meebracht namelijk een paar keer blaasontsteking gekregen. Om te voorkomen dat ze weer blaasontsteking krijgt, zal ze rest van haar leven dieetvoer moeten eten, dat voorkomt dat ze blaasgruis en weer een blaasontsteking krijgt.

Dotje vindt dat helemaal geen probleem: ze vindt de brokjes lekker en het natvoer: daar eet ze haar pootjes bij op! Dat betekent ook dat Dotje echt alleen maar dieetvoer mag eten en dus helemaal niets anders.

Is dat dieetvoer voor u geen probleem? En bent u heel nieuwsgierig geworden naar Dotje? Kom dan zeker eens kennismaken.

Dotje is geen Kittenmandkatje maar we geven haar wel graag de kans een goed nieuw thuis te vinden. Vandaar dit verhaal op deze site.

Dotje logeert bij Peggie en Peggie vangt vaker Kittenmandkatjes op. Vandaar dat we zeker weten dat dit een vertrouwde adoptie kan gaan worden en Peggie dat prima voor u gaat verzorgen.Maar dan moet er natuurlijk wel een klik tussen u een Dotje zijn.

Bel eens met Peggie om te bespreken of er kansen voor een match zijn zodat er een bezoek kan gaan plaatsvinden. Haar telefoonnummer is 06-81388395terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"