Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Vienna Cara


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Doppio
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 11 april 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart-wit met witte kin
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Lungo
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 11 april 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers wit
  • Status : geplaatst

~ Doppio en Lungo ~

. Doppio en Lungo, broer en zus. 11 April 2022 geboren. hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Lungo ~
Lungo is een schattig poesje dat erg aanhankelijk is. Ze is graag in het gezelschap van mensen en komt lekker op schoot liggen.
De kleinste dame van het nest, maar met een enorm karakter. Ze laat zich graag horen en zien: als je aan het werk bent, komt ze even helpen door over je toetsenbord te lopen.
En als ze geen mensen of andere katjes in de buurt kan ontdekken, dan zet ze een flinke keel op.
Ze is dol op tikkertje spelen, maar kan zich ook prima vermaken met een muisje, balletje of speelgoed-octopusje. Samen met broertje Doppio haalt ze veel kattenkwaad uit: ergens op springen waar je niet mag komen, tikken tegen enkels uitdelen als het personeel voorbij loopt en heeeeeeel hard rondrennen zodat het personeel bijna struikelt.

De dierenarts heeft bij de controle voor de 1e inenting een kleine hartruis gehoord, bij de 2e enting was het niet meer hoorbaar. Deze dame heeft energie voor 10.
Elk kattenkwaad vergeef je haar meteen als ze op schoot komt liggen en je met haar schattige oogjes aankijkt. Ze is heerlijk zacht met haar pluizige vacht. Als je haar optilt, kruipt ze lekker tegen je aan.

Deze dame is de diva van het stel, dit gedrag heeft ze overgenomen van haar moeder en verder geperfectioneerd. Je hoort haar niet om aandacht vragen, maar voelt het des te beter. Ze tikt je graag tegen de benen: aandacht en wel NU!!!
Momenteel is daarbij nog wel eens een nageltje voelbaar maar het gastgezin doet haar best om dit te corrigeren.~ Doppio ~

Broertje Doppio is een aller schattigst katertje met een enorme levenslust. Niet moe te krijgen. Maar als hij eenmaal slaapt, dan wordt hij nog niet wakker van een kanon dat afgaat naast zijn oor. Hij laat zich graag kriebelen op zijn buikje.

Hij komt om aandacht bedelen zonder al te veel geluid. Maar heeft hij een prooi te pakken, dan komt er toch een leeuwengebrul uit zijn keeltje…
Hij is erg nieuwsgierig en komt kijken waar je mee bezig bent.
Heeft hij dat gezien, dan gaat hij daarna lekker op schoot liggen. Hij speelt het liefst met….. ja, waar speelt hij eigenlijk niet mee???
Muisjes, veertjes, iets dat rammelt of ritselt, een doos, vingers en tenen van personeel, en de lijst gaat maar door.

Dit ventje vindt het prima om opgetild te worden en kruipt nog eens extra tegen je aan. Deze held op sokken vlucht weg bij een hard geluid en zoekt dan een beschermd en veilig plekje op in huis. Ben je hem kwijt? Zoek dan even onder de bank.

Als Lungo en Doppio dan eindelijk in slaap vallen, doen ze dat het liefst dicht tegen elkaar aan.
Er is een vacature voor personeel dat kan voorzien in alle aandacht, knuffels en speeltjes die nodig zijn om de dag door te komen.

Spreekt dit u aan? Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

Vanaf 22 juli mogen deze katjes De Kittenmand gaan verlaten. De kennismaking gaat daar aan vooraf. Laat ze niet aan u voorbij gaan. We kijken uit naar uw reactie.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"