Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Dirk en Dodo


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Dirk
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 5 mei 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Dodo
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 15 april 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met cypers
  • Status : geplaatst

~ Dirk en Dodo ~

Dirk en Dodo schelen wat in leeftijd maar zijn echt aan elkaar gewaagd.
Ze spelen samen, stoeien samen, slapen samen en houden beiden ontzettend van gezelschap. Dirk en Dodo zijn beide gecastreerd.

~ Dirk ~

Dirk is de zwart-witte, en de kleinste van de twee. Maar minstens zo dapper als Dodo! Al vanaf dag 1 in het gastgezin stapt hij overal zo op af en is hij heel nieuwsgierig.

Hij speelt graag met speelmuisjes en balletjes en rent dan het hele huis door. Of dan nou alleen is of samen met zijn maatje Dodo, of de volwassen katten of hond in huis dat maakt hem niets uit. Iedereen is leuk!Als hij is uitgespeeld is hij heerlijk rustig en gaat hij graag op de vensterbank liggen om naar buiten te kijken. Of hij komt lekker op schoot of in je nek liggen knuffelen, dan kan hij knorren als de beste.

Hij kan echt genieten van een kriebel op zijn buikje of achter zijn oortjes. Dirk is een echte knuffelkont en geeft zelfs af en toe een kusje aan zijn personeel of wast Dodo eens goed achter zijn oortjes.


~ Dodo ~

Dodo is wat drukker dan Dirk. Altijd wel in voor een spelletje met de hengel of een speelmuis. Hij is een echte kletskous, zodra je bij hem in de buurt komt begint hij gezellig te kletsen.

Als hij vindt dat hij te weinig aandacht krijgt van zijn personeel komt hij er dan ook netjes om vragen door zacht naar je te miauwen.
Zodra je hem aait verandert het kletsen in spinnen en kan hij heerlijk genieten van alle aandacht.Hij is het liefst de hele dag bij je in de buurt, en geeft niet zo snel op als je even geen tijd hebt om te knuffelen. Maar geef hem eens ongelijk! Als je niet in de buurt bent dan kruipt hij lekker tegen een van de katten of de hond in het gastgezin aan, of gaat hij bij zijn maatje Dirk liggen.

Kortom, twee lieve katertjes die graag samen spelen en ontzettend kunnen genieten van de aandacht van hun personeel en van elkaar.Ziet u het wel zitten met deze katertjes in huis? Kom dan zeker voor een kennismaking. Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"