Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Ziggy


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Dingske
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : half april 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wi
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Mauwes
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : half april 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers
  • Status : geplaatst
~ Dingske en Mauwes ~

Mauwis en Dingske, broer en zus. Half april geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.

Mogen wij u voorstellen aan onze gastkittens Mauwis en Dingske.


~ Mauwes ~

Mauwis zit strak in een donker grijs cypers pakje. Hij is zeer vocaal. Als je hem kriebelt en dan denkt te kunnen stoppen laat hij je door een klein miauwtje weten dat je nog niet klaar bent. Als hij aandacht wil komt hij je opzoeken, en komt hij lekker naast je liggen.~ Dingske ~

Dan hebben we zusje Dingske, zij is sneeuwwit met cyperse vlekken. Zij zoekt soms wat troost door op haar staart te tutten.
Dingske was een beetje schuchter ten opzichte van haar broers, maar iedere dag durfde ze wat meer. Mauwis liet haar keer op keer zien hoe het moest en toen het jongere kitten Pickles in hun midden kwam was ze ineens de grotere zus en groeide haar eierstokjes met de dag.


Dingske en Mauwis werden echt een koppel samen.
Samen met de andere 2 kittens in huis spelen ze grote delen van de dag en rennen en vliegen door het hele huis. Geen hindernis lijkt te groot en wie in de weg zit wordt gewoon overlopen in hun spel.


De krabpaal, speeltjes, doeken op de bank en zelfs onze volwassen katten worden in hun spel betrokken. En als ze dan eindelijk moe worden zoeken ze een plekje waar ze gezellig kunnen gaan liggen luieren. Dat kan zijn samen of alleen....op de bank, op de krabpaal, in een krabton, op een stoel, op de vensterbank of gewoon lekker op de koele tegelvloer.


Op z’n tijd worden ze allemaal graag geaaid en kunnen daar heerlijk van genieten, tot ze afgeleid zijn natuurlijk, want het blijven per slot van rekening katten.Ze zijn allemaal goed gegroeid en hebben inmiddels ook de 2e enting gekregen.


Ze zijn helemaal klaar om aan het grootste avontuur van hun leven te gaan beginnen:
De grote zoektocht naar hun belangrijkste mensen voor het leven!
Spreekt dit koppel u aan?Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"