Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Dexter en Didi


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Dexter
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : 2 mei 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
 • Bijzonderheden : is gecastreerd
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Didi
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : 2 mei 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar lapje
 • Bijzonderheden : is gesteriliseerd
 • Status : geplaatst

~ Dexter en Didi ~

Dexter en Didi, broer en zus, in mei geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
Dexter is gecastreerd, Didi gesteriliseerd. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.~ Didi ~
"

Ik ben Didi, een energieke en speelse furball op zoek naar personeel om samen de gekste avonturen te beleven. Spelen met een balletje? Check! Achter mijn broertje aan rennen? Dubbelcheck! En als kers op de taart, speel ik maar al te graag met zijn staart (sorry broertje, ik kan het gewoon niet laten!).


Oh, en ik ben dol op de krabpaal en het raamkozijn. Lekker naar buiten staren, weet je wel? Maar het allerliefste kroel ik met het personeel, want wie houdt er nou niet van een goede knuffelsessie?Ik ben op zoek naar het purrfecte personeel, of het nu een man of vrouw is maakt me niet uit. Zolang je maar begrijpt dat ik een speciale plek in je hart en huis verdien. Het zou geweldig zijn als we samen kunnen spelen en nieuwe dingen kunnen ontdekken


Oh, en ik moet eerlijk zijn, ik ben niet zo'n fan van andere katten. Maar mocht je kinderen hebben dan is dat geen probleem voor mij of mijn broertje. Ja je leest het goed mijn broertje gaat met mij mee, hij kan niet zonder mij. Dus als je al een poezenmaatje hebt, sorry, maar dan zijn wij geen match.

Wat kun je van mij verwachten? Nou, ik zal je zeker vermaken met mijn acrobatische sprongen en speelse streken. Ik kan je laten lachen als geen ander en ben altijd in voor een potje kattenkwaad. Maar wees gerust, ik ben ook zachtaardig en zal je met liefde overladen.

Een warme schoot om op te relaxen en af en toe een knuffel is alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Ooh en wat natvoer, snoepjes en brokjes natuurlijk!
Ik zal nu even mijn broer laten mauwen;
~ Dexter ~


Hallo daar! Ik ben Dexter, de andere helft. Samen met mijn grote zus dus op zoek naar het purrfecte personeel om onze dagen mee door te brengen. Ik ben een beetje een kat uit de boom kijkerd, dus ik neem graag mijn tijd om je te leren kennen. Maar zodra ik me op mijn gemak voel, zal ik je hart veroveren met mijn ontzettend lieve karakter.
Ik ben een echte expert in kroelen, op schoot liggen en het krijgen van veel aandacht.
Als ik niet aan het genieten ben van een heerlijke knuffelsessie of een mooie droom, ben ik druk met spelen met een balletje of met mijn grote zus. Ik kan niet zonder mijn stoere zus, ze is mijn grote voorbeeld! Samen kunnen we de wereld aan!
Wat betreft mijn ideale personeel, het is belangrijk dat je tijd hebt om samen door te brengen. Ik hou ervan om lekker te kroelen en ik wil iemand die daar net zo goed in is als het huidige personeel.

Als je me een zacht mandje kan bieden waarin ik me veilig en geliefd voel, is dat top!
Dan kan ik als je er niet bent lekker relaxen en dromen. Ook voor mij maakt het niet uit of je een man of een vrouw bent, zolang we maar een sterke connectie kunnen opbouwen.
Dus, ben jij klaar om je leven te verrijken met een schattige en lieve metgezel zoals ik (Dexter) en om mijn speelse zus (Didi) met capriolen te accepteren?
Ben je bereid om ons te voorzien van genoeg speeltjes en lekkere hapjes?
Ben jij klaar voor een avontuur met ons? Laten we samen de wereld ontdekken, rennen en spelen tot we erbij neervallen. En daarna kunnen we lekker knus tegen elkaar aan kruipen en genieten van elkaars gezelschap.

Stuur ons een berichtje als jij denkt dat wij een match zijn!"
Pootjes en knuffels van Dexter en Didi

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"