Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Dash en Ollie


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Dash
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Ollie
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cyprs grijs met zwart en wit
  • Status : geplaatst

~ Dash en Ollie~

Dash en Ollie, katertjes, vriendjes, in mei geboren.
Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
Dash en Ollie zijn twee lieve, energieke kittens. We zoeken een huis waar ze allebei welkom zijn.

Sinds dat de kittens bij het gastgezin zijn, zijn ze onafscheidelijk van elkaar. Ze doen werkelijk alles samen. Er werd even getwijfeld of ze misschien broers van elkaar waren, aangezien ze op dezelfde dag in dezelfde straat gevonden zijn.

Ollie is toch twee weken jonger dan Dash, maar dat mag de pret niet drukken! Ondanks dat Ollie een flinke slag kleiner is, laat Ollie Dash niet zomaar winnen tijdens het stoeien.~ Dash ~

Naast dat Dash het erg goed kan vinden met Ollie is het voor hem een feest als er mensen in de buurt zijn. Zodra hij de kans krijgt, springt hij op schoot of geeft hij kopjes.
Hij loopt het personeel het liefst de hele dag achterna.Ook na een flinke speelpartij blijft hij vechten tegen zijn dichtvallende ogen, want aandacht krijgen is toch echt veel leuker dan slapen.~ Ollie~


Ollie houdt net zoals Dash van een leuke speelpartij. Hij kan zich ook goed in zijn eentje vermaken met een speeltje. Toen Ollie binnenkwam bij het gastgezin vond hij mensen heel spannend. Zijn nieuwsgierigheid won het van de spanning.Hij huppelt nu gezellig achter het personeel en zijn stoere vriendje Dash aan.
Opgepakt worden is soms nog een beetje spannend, maar als hij op schoot ligt kan hij heerlijk genieten. Dit laat hij dan ook horen met luidkeels gespin.Naast dat speeltijd belangrijk is, is etenstijd ook favoriet. Als de bakjes erbij gepakt worden, bedanken de heren je door luidkeels te miauwen. Zowel Dash als Ollie gaan goed om met de volwassen kat in het gastgezin.

Waar Ollie heel graag poseert voor de foto's, vindt Dash vooral dat het tijd is om te knuffelen/spelen als de camera dichtbij komt. Hij rent dan ook direct op je af als hij je ziet.Zoals je leest zijn het twee kittens met totaal verschillende karakters, maar ze vullen elkaar perfect aan.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"