Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Smoky
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in oktober 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar Cypers bruin met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Mojo Jojo
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juni 2019 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst

~ Smoky en Mojo Jojo ~

Smokey (moederpoes, oktober 2016 geboren) en Mojo Jojo (katertje, juni 2019 geboren).
Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. Smokey is gesteriliseerd.

Smoky is vermoedelijk achtergelaten na een verhuizing en raakte zwanger op straat.
In een achtertuin zocht zij haar schuilplekje en bracht daar de eerste paar weken door met haar 5 kittens. Gelukkig begonnen buurtbewoners zich zorgen te maken om dit nestje en zochten contact met De Kittenmand. De kleintjes zijn nu zover opgegroeid dat ze allemaal een thuis kunnen gaan zoeken.
Smoky is inmiddels gesteriliseerd dus dat is een zorg minder voor haar.


~ Smoky ~

" Laat ik me hier even voorstellen - wel zo leuk, toch?
De naam is Smoky, niet omdat ik nou zo houd van zware shag en bruine kroegen, maar vanwege mijn prachtige rokerige kleurtjes. Ik ben een ontzettend goede mama, want mijn kids zijn allemaal zindelijk en goed doorvoede bengels geworden, ook al ben ik dan eerder op straat gedump.

Ik ben nu nog geen schootpoes, maar wel ontzettend verslaafd aan aaien. En niet bang om daarom te vragen ook. Het is gezellig thuiskomen, want dan sta ik klaar om je te verwelkomen en om me even goed te laten kroelen. Daarna zorg ik dat ik gezellig ergens in de buurt lig of lekker tegen je aan, voor het geval je nog even tijd hebt om me verder te komen knuffelen.Na mijn sterilisatie ben ik ook veel speelser geworden.
Niet echt met die rammeldingen maar vooral met mijn kittens. Als zij gaan spelen doe ik gezellig met ze mee. Ik kan het ook waarderen als ze me opzoeken voor een extra knuffelronde. Met mijn katertje Mojo Jojo bijvoorbeeld. Hij heeft ook zo zijn eigen dingen maar samen hebben we het ook heel knus. En als we samen blijven raak ik niet gelijk al mijn kleintjes kwijt, snap je?

Ik ben een simpel poezenbeest, voor wie een gezellige knuffel zoekt om in huis te hebben. En altijd hongerig. Dat wel. Lekker makkelijk ook, want dat betekent dat ik met wat lekkers al snel helemaal de jouwe ben!
Ze zeggen hier dat ik ook heel schattig kan miauwen. Is een bezoekje zeker waard.


~ Mojo Jojo ~

Hoi. Ik ben dus Mojo Jojo.
Je kunt me herkennen aan de superschattige witte sokjes en het witte pluimpje op mijn staart en mijn snoezige pruilmondje.
Ik ben degene die het beste stoeien van ons allemaal. Komt vooral ook omdat ik echt al groot gegroeid ben. Ik ben niet zo fijngebouwd als de rest van de bende - ik wil een grote kater worden! En omdat ik het grootste en sterkste ben, ben ik ook het minst schuw van iedereen.

Oftewel, ik kom lekker op je schoot liggen knuffelen terwijl je tv kijkt, of bedelen voor nog een bakje eten en een rondje spelen met een balletje. Vind ik namelijk helemaal geweldig.
En het lijkt me ook echt heel leuk om iemand te vinden die de hele dag met me kan spelen - dan kan ik mijn energie een beetje kwijt!


Ik ga ook nog graag voor een knuffel bij mijn mams. En als we allemaal door de kamer rennen doet zij voortaan ook gezellig mee. Leuk joh!

Ik hoop dan ook dat ik samen met mams een thuis ga vinden.
Een thuis waar veel geknuffeld kan worden en waar met ons en vooral mij ook gespeeld wordt. Bent u op zoek naar een knuffel en vrolijke noten in huis? Dan heeft u ze nu gevonden!"

We zoeken een thuis waar zowel Smoky als Mojo Jojo van harte welkom zijn.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"