Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Bruce en Guus


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Bruce
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 5 september 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met cypers
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Guus
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 5 september 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met vlekken
  • Status : geplaatst


~ Bruce en Guus ~


Bruce en Guus, broertjes. 5 September 2022 binnen De Kittenmand geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Bruce ~


Ik ben Bruce.
Net zoals mijn broertje Guus houd ik van rennen. Als ik me alleen voel of heeeeeel graag wat te eten wil hebben, dan kan ik een behoorlijke keel op zetten. Ik praat graag!
En blijf rond je benen lopen totdat ik je aandacht heb.

Denk ik dat je met snoepjes klaar staat, dan kom ik aangerend. En als ik de kans krijg, mep ik de snoepjes weg voor de neus van de anderen. Ook ik ben voorzichtig als ik iets voor de eerste keer doe, zie of hoor.
Maar mijn nieuwsgierigheid wint het snel van de voorzichtigheid.
Zit je ’s avonds op de bank, dan kom ik er graag lekker bij liggen. Soms op schoot, maar vaker gewoon naast je. Als er een zachte deken ligt, dan ben ik verkocht: mijn plek!

Als ik dan ook nog geaaid wordt, dan is het feest compleet en geef ik een luidruchtig concert: ik kan ontzettend hard spinnen!
Oh ja: ik lig graag op de arm. Je kunt me prima optillen.
In de tuin en in huis zoek ik vaak de wat hogere plekjes op: de opgeklapte tafeltennistafel, het aanrecht, bovenop de krabpaal, de hoge kast boven op zolder.
Ik ga graag op onderzoek uit: stel dat er nog snoepjes verstopt liggen, dan wil ik ze wel heel graag vinden.

~ Guus ~


k ben Guus. Samen met mijn broertje, zusjes en Mama logeren wij bij De Kittenmand.
Wij zijn een groot gezin en spelen dolgraag met elkaar.
Ik ben een beetje (boel) ondeugend. Ik ben altijd op zoek naar balletjes, blaadjes en steentjes om mee te spelen. En zijn er even geen balletjes voorhanden, dan steel ik er wel 1 van mijn broertje of zusjes. Ik ben een grote jongen, de grootste van het stel momenteel.

Ik kom graag even op schoot kijken waar jij mee bezig bent. En als dat tv-kijken is, dan kijk ik graag even mee. Mama heeft ons geleerd voorzichtig te zijn. Dus als er een nieuw geluid klinkt, of de deurbel gaat, dan race ik naar boven.

Om dan als 1 van de eersten weer naar beneden te komen om te zien wat er nu eigenlijk aan de hand is. Met snoepjes ben ik prima om te kopen om dichterbij te komen.
O ja, ik vind het heerlijk om lekker te rennen!
Ik ga op onderzoek uit naar een emmer met water, en spetter dan graag iemand anders flink nat. Ook binnen in huis race ik wat af: de trap (ook de open trap naar zolder) kent geen geheimen voor me!

Heb ik eindelijk even rust gevonden om bij je op de bank te komen liggen, en begin je me te aaien, dan zet ik mijn motor aan. Die hoor je op 5km afstand ronken!
Wij zijn samen op zoek naar een voor-altijd-mandje. Mama denkt dat wij prima voor onszelf kunnen zorgen inmiddels. We zoeken personeel met een huis waar we flink kunnen rennen, sprinten, springen, stoeien en soms op schoot kunnen liggen.

Een afgesloten tuin is ook wel fijn, want we zijn nog wel een beetje schrikachtig. En ja met spelen voel je wel eens onze nageltjes nog. Dat wordt allemaal nog beter hoor, daar wordt aan gewerkt.
Wilt u op audiëntie komen, dan kunt u ‘uw sollicitatiebrief’ sturen aan De Kittenmand. Na een eerste contact kunt u wellicht een afspraak maken om ons eens te ontmoeten. En vergeet dan vooral niet om leuke speeltjes mee te nemen! We kijken uit naar je komst!

Knuffel van Bruce en Guus

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"