Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Brahms en Sweelinck


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Brahms
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 20 juli 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood met beetje wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Sweelinck
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 20 juli 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood wir
  • Status : geplaatst

~ Brahms en Sweelinck ~

Brahms en Sweelinck, broertjes. 20 juli 2023 binnen De Kittenmand geboren. Rosa is hun lieve moedertje.
De broertjes hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Brahms ~


De kittenbroertjes Brahms en Sweelinck zijn vernoemd naar bekende klassieke componisten. Niet zo gek als je bedenkt dat er in het gastgezin een dirigent en zangcoach samenwonen.
De kittens hebben dus al een gedegen muzikale opvoeding meegekregen en zijn gewend aan pianospel, zang en andere muzikale geluiden om zich heen.Al vanaf de geboorte was Brahms de grootste van het stel met een gezellig bol buikje.
Zijn favoriete bezigheden? Eten. Slapen. Eten. Kroelen. Slapen. Eten.
Hij lijkt dan ook op weg om een grote meneer te worden. En ergens in zijn voorouders zit mogelijk een langhaar, want Brahms heeft een hele dikke en ontzettend zachte vacht.

Gelukkig kan je daar lekker doorheen kroelen want meneer houdt van aandacht.
Als je hem roept komt hij eraan gedribbeld en vlijt zich met een halve koprol aan je voeten. Liggend op zijn rug vraagt hij dan om een aaisessie.Als etenstijd nadert is dat niet te missen, want dan gaat alarmsysteem Brahms aan. Luidruchtig laat hij weten dat zijn bakje leeg is. En even luidruchtig smakt hij even later zijn eten naar binnen.

Brahms kan het uitstekend vinden met zijn broertje Sweelinck. Worstelwedstrijdjes, achter elkaar aan rennen tot je bijna de bocht uitvliegt, maar vooral samen spelen met een propje papier of een speelmuis; met zijn tweetjes is het feest. En daarna lekker tegen elkaar aan in slaap vallen.
~ Sweelinck ~


Sweelinck is een gevoelig katje. Waar zijn broer en zus onverstoorbaar kunnen doorspelen, ook als ze met een klap iets om laten vallen (tja, pubergedrag...), kan deze jongen van schrik eerst even naar een veilig plekje rennen. Als hij merkt dat alles oke is, komt hij wel meteen weer aangerend om niets te missen van het spelen.
Ook alleen in een kamer zijn vindt hij maar niks; dan piept hij verontwaardigd dat hij zo alleen op de wereld is. Zodra zijn broertje er weer is of je hem met een aai even toespreekt, is alles weer goed.

Sweelinck houdt net als zijn broer van knuffelen en komt heel graag op schoot zitten. Spelen met de kwastjes van het bankdekentje is helemaal geweldig.
Kleine kinderen vindt hij helaas echt te eng. Waar zijn broer Brahms er onverschrokken op af gaat, kruipt Sweelinck onder de bank tot de rust is weergekeerd.
Een druk en lawaaiig huishouden is minder geschikt voor deze kitten.

Ook alleen plaatsen is geen goed idee: Sweelinck kan het uitstekend vinden met zijn broertje Brahms en deze 2 samen zien spelen is al een feest.
We zoeken een thuis waar ze samen super welkom zijn. Waar ze veel aandacht krijgen en liefdevolle zorg. Kom je kennismaken?
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"