Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Emma Boris


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
 • Naam : Emma
 • Geslacht : Poes
 • Leeftijd : in agustus 2013 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
 • Status : geplaatst
 • Bijzonderheden : Emma is gesteriliseerd
Algemene informatie :
 • Naam : Boris
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : in mei 2016 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart
 • Status : geplaatst

Emma, moedertje (augustus 2013 geboren), en katertje Boris (mei 2016 geboren) hebben de entingen gekregen en dragen een chip als ze met u meegaan. Emma is gesteriliseerd en Boris gecastreerd.


~ Emma ~

Emma, is de naam van het moedertje. Zelf nog jong en een super moedertje voor haar kittens.
Emma is gezellig aanwezig in huis en speelt ook graag met haar kittens. Ze daagt ze graag uit waardoor ze weten hoe heerlijk het is helemaal los te gaan in het spel.
Mams Emma is dol op zacht voer en als je met eten in de weer gaat, loopt ze langs en tegen je benen aan in de hoop dat je haar zeker niet vergeet.
Randjes van leverkaas zijn favoriet voor haar.

Als ze ergens lekker ligt (te slapen) mag je soms haar flanken strelen. Heel af en toe een aai als ze langs loopt vindt ze ook goed. Directer contact met de handen is nog een stap te ver voor haar. Ze durft zoveel liefde en aandacht van de mens nog niet helemaal aan en loopt dan verder.
In het begin werd ze heel bang als ze schoenen zag en het zal ons niet verbazen als ze eerder vaak gestraft en of geschopt is. Gelukkig is die slechte tijd voorbij. Nu enkel mensen om haar heen die het heel goed voor hebben met haar en haar kittens.
Nu is ze veilig.
Emma draait gewoon mee in huis en doet dat heel goed. Heel gezellig aanwezig en op een eetkamerstoel gaan liggen als jij ook aan die tafel zit is totaal geen probleem voor haar.
Tegen je benen aan hangen doet ze ook, zeker als je met de boterhammen met beleg bezig bent.

Alleen het contact met de handen is nog een stapje te ver. Voor het echte ervaren kattenpersoneel is dit geen probleem die weet dat met liefde, tijd en geduld in de toekomst veel bereikt kan worden.
Of het ooit een echte schootkat wordt weet niemand maar wat we wel weten is dat ze veel gezelligheid in huis meebrengt.~ Boris ~

Katertje Boris, flink in de groei en met een hele mooie zwarte glimmende vacht. Een echte knapperd. Heel lief en een beetje een angsthaasje met vreemde mensen. Maar als hij zich veilig voelt is hij heel gezellig in de omgang. Speelt volop met zijn broertjes en moedertje Emma.

Als speelgoed vinden ze touwtjes en hengeltjes erg leuk. Iets wat rolt nog leuker. Ze spelen volop op de krabpaal en zoeken daarin ook graag een rustplekje uit.
Na een knuffel dromen ze graag over van alles en nog wat terwijl ze op fleecedekentjes liggen. Boris kruipt ook wel eens bij de heer des huizes op schoot om bij te komen van zijn avonturen.
Met het eten is Boris heel makkelijk. Hij hoeft geen zacht voer en smult van zijn brokjes.Bent u het juiste personeel voor deze 2 schatten? Vindt u het niet erg dat Boris een veilig plekje zoekt als u binnenstapt? Prikt u daar doorheen?
Kom dan zeker eens kennismaken met dit gezellige tweetal. Het zou super zijn als ze samen een toekomst kunnen opbouwen bij een rustig, veilig en liefdevol thuis.
Voor het eerste contact is het fijn als u een mail stuurt naar info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"