Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Blue en Rosso


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : blue
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : eind mei 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood cypers
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Rosso
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : eind mei 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood cypers
  • Status : geplaatst


~ Blue en Rosso ~


Blue en Rosso, broertjes. Eind mei 2022 geboren. Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd. Blue en Rosso, twee lieve, vriendelijke, aanhankelijke, spinnende knuffelkonten die niets liever willen dan geaaid worden door hun personeel. Nou ja, na het eten, stoeien en slapen dan, al mag het tijdens ook.
~ Rosso ~


Rosso is een lief, zachtaardig en soms ondeugend katertje dat zijn personeel vanaf dag een al helemaal inpakte met zijn charmes. Hij weet precies hoe hij je aandacht kan trekken en om knuffels moet vragen; door aller schattigst op zijn rugje te gaan liggen draaien zodat je zijn buikje wel móet kriebelen.
Rosso kijkt bij visite heel even wat er binnenkomt en laat zich daarna ook door de visite aaien of gaat naast hen op de bank liggen. Gezelligheid staat bij Rosso hoog in het vaandel. Rosso is ook heel nieuwsgierig en wil alles wat zijn personeel doet van dichtbij bekijken en volgen.

~ Blue ~


Blue is de grootste van de twee maar was bij aankomst in het gastgezin ontzettend bang. Toch lieten zijn oogjes zien dat hij eigenlijk ook wel heel graag de aandacht wilde zoals hij bij Rosso zag, maar hij durfde nog niet. Zo zielig! Na verloop van tijd ontdooide hij gelukkig en sindsdien is Blue de liefste knuffelkont met echt een heel zacht karakter. En hij is superslim!
Helaas had Blue ook een beetje pech want hij heeft een gebroken achterpootje gehad. En dat het niet helemaal netjes meer aan elkaar is gegroeid, kun je een beetje blijven zien.
We waren te laat voor een operatie maar gelukkig kan hij er alles weer mee, alleen klimmen is nog wat ingewikkeld soms. Blue heeft dus personeel nodig die daar wel rekening mee houdt.
Blue en Rosso zijn gezellige binnenkatjes, die nu nog niet nieuwsgierig zijn naar de tuin. Omdat Blue moeite met klimmen heeft, is het voor hem ook maar beter om zeker niet op straat te komen. Ze eten goed hun brokjes, vlees in saus en een snoepje op zijn tijd. Blue was vanaf het begin de grootste en stevigste. Rosso was in het begin heel slank en werd door het gastgezin ook wel ieniemienie genoemd, maar hij heeft inmiddels een inhaalslag gemaakt.
Ze hebben volgens schema al hun entingen en ontwormkuurtjes gehad en zijn verder kerngezond. De jongens zijn erg op hun personeel gericht maar kunnen ook goed overweg met de twee poezen van het gastgezin.

Het zijn twee schatjes die je veel liefde gaan geven en dit ook heel graag ontvangen.
Ze verdienen dan ook een echt een liefdevol, gouden mandje.
Ben jij al een beetje verliefd op de deze jochies? Kom dan zeker kennismaken.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"