Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Bella en Nora


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Bella
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : zomer 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar lapje
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Nora
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in juli 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar lapje
  • Status : geplaatst


~ Bella en Nora ~

Bella en Nora, Moeder en dochtertje.
Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. Daarnaast is het moedertje gesteriliseerd.
Dit duo is een match made in heaven wegens het lieve en bescheiden karaktertje wat ze beiden hebben.
Bella is in de zomer van 2021 geboren. Nora juli 2022.
~ Bella ~

Bella werd zwanger op straat gezien. Ze bleek geen thuis meer te hebben. Gelukkig werd ze gezien, gevoerd en later opgevangen bij gastgezinnen van De Kittenmand.
Deze mooie dame is verwonderlijk zachtaardig en rustig van aard. Dit zie je terug in hoe ze je benaderd, voorzichtig maar altijd lief en hoe ontzettend zorgzaam ze voor haar kleintjes is.

Met grote verbaasde ogen alert kijkt ze de wereld in, nog steeds op zoek naar het vertrouwen na de onrustige en onzekere periode die ze achter de rug heeft.
Al met regelmaat laat ze haar alertheid varen en durft ze op te gaan in een innige knuffelpartij en komt ze bij je liggen.
Ook begint langzaam haar speelse karakter meer ruimte te krijgen en speelt ze gezellig met de kleintjes mee. Bella geeft het vermoeden met het altijd lieve en bescheiden karakter wat ze laat zien, dat hoe meer vertrouwen je van haar wint, ze waarschijnlijk nog veel speelser en onbezorgder gaat zijn.

Maar in welke bui ze ook is, ze is altijd in voor een aai over haar bol waar ze duidelijk intens van geniet.
Het is een verschrikkelijke lieverd die geweldig voor haar kleintjes zorgt en waarvoor ze zichzelf wegcijfert. Ondanks ze zelf een lekkerbek is altijd wel iets lust, laat ze zich dan ook met gemak door haar kroost wegduwen tijdens het eten als ze daar de kans voor kregen.
Bij nieuwe mensen kijkt ze even de kat uit de boom. Ook is ze onrustiger wanneer hele jonge kinderen op bezoek zijn, wat doet vermoeden dat ze daar niet zo'n goede ervaringen mee heeft. Daarnaast kijkt ze regelmatig dromend naar buiten, waarbij ze zich zichtbaar verheugd om straks de buitenwereld weer te mogen verkennen.

Bella gaat het meest tot haar recht komen in een rustig huisje waar ze lekker naar buiten kan en op haar eigen tempo aandacht knuffels kan komen halen, bij voorkeur geen onstuimige omgeving met jonge kinderen.

Een huisje wat haar met vertrouwen haar een nieuwe toekomst willen geven en met baasjes die haar vol geduld en genegenheid benaderen, dat is namelijk wat ze verdiend. Wat je terugkrijgt van deze kanjer is onvoorwaardelijke zachtheid, dankbaarheid en heel veel knuffels.
~ Nora ~


Kitten poesje Nora heeft hetzelfde voorzichtige en lieve karaktertje als haar moeder en is daarnaast een vrolijke doerak. Ze kan helemaal onbesuisd opgaan in haar spel en kan zich daarin uren vermaken.
Hierin gaat ze graag op ontdekkingstocht uit en zorgt daarbij regelmatig voor hilarische en ontroerende momenten.

Haar grootste guilty pleasure is om spulletjes te jatten waarvan ze weet dat het niet de bedoeling is, blaadjes, bonnetjes en slim afgepakte speeltjes om daar snel gniffelend mee weg te rennen.
Na elke vrolijke speelpartij volgt een dut-sessie.
Heel vaak zoekt ze je aanhankelijk op en ligt graag bij je op schoot. Ze vindt het heerlijk om luid spinnend tegen je aan te liggen om alle knuffels hartelijk in ontvangst te nemen. Deze dame is dan in staat om met een bepaalde blik je hart te laten smelten.

Voor deze maatjes kies je als je gaat voor onvoorwaardelijke tedere momenten en kunt genieten van de gezellige combi van speelsheid en rust die deze twee dametjes met zich meebrengen.
Slaat uw hartje op hol na het lezen van deze beschrijving dan gaan we graag over tot een kennismaking.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"