startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administratorAlgemene informatie :
  • Naam : Beauty
  • Geslacht : Poes
  • Leeftijd : jong volwassen
  • Kenmerken : Europese korthaar zwart met klein beetje wit
  • Status : Geplaatst


Beauty, juli 2009 geboren, heeft de enting gekregen, draagt een chip en is gesteriliseerd.

Deze jongedame kwam als jong moedertje met haar kitten binnen De Kittenmand.
Haar kleine meid heeft inmiddels een goed thuis gevonden en zoals het vaker met moedertjes gaat...die blijven nog wel even binnen de opvang.
Kleintjes zijn zo geadopteerd maar voor volwassen katten is dat een stukje moeilijker. En waarom eigenlijk?
Beauty heeft zoveel kwaliteiten. Ze is zeker nog jong en speels.
En wat een mooi koppie heeft deze lieverd.Ze komt direct als je haar roept. Kijkend of er iets lekkers te eten of te drinken valt. Ze is dol op kattenmelk.
Vooral in de keuken drukt ze haar lijfje tegen de benen van haar tijdelijke baasje, geeft kopjes en kijkt verlangend uit naar de lekkere hap.

Als je tegen haar praat of met haar speelt begint ze zachtjes te snorren. Dat is echt om van te genieten. Spelen doet ze graag, zowel alleen als met het gastgezin.
Leuk haar zo heerlijk bezig te zien. En wat vindt ze het borstelen fijn, dan gaat ze er eens goed voor staan en begint ze te knorren.
Het is een gezellige dame in huis. Een heerlijke grappige nieuwsgierige poezenvriendin. Vanaf de vensterbank naar buiten kijken is ook een hobby van haar. Of even heerlijk luieren op de bank.

Ze is ook graag even op zichzelf maar komt evengoed kijken wie er op bezoek komt. Ze is ook nieuwsgierig als er iets nieuws binnenstaat al is het maar een boodschappentas.
Die wordt aan alle kanten besnuffeld.

Sinds kort is er een pup in huis en ook dat wekt de nieuwsgierigheid van Beauty. Ze ligt graag te kijken naar de capriolen van de pup en vindt de extra drukte geen probleem. Beauty doet gewoon haar ding.
Beauty is ook een poezendame die haar eigen tempo heeft om zover te komen als ze nu is.

We zien nog steeds groei in haar gedrag en dat is echt om van te genieten. We vermelden dit omdat een nieuw baasje moet inbouwen dat het na een verhuizing mogelijk even tijd kan vragen voordat Beauty weer op dit punt is. Evengoed pakt ze alles op waar ze nu gebleven is.
Maar wij weten in ieder geval dat dit alles wat we hebben beschreven absoluut haalbaar is en ook nog veel meer. Dat weten we ook zeker.

Welke kattenvriend heeft het in zich om een katje de tijd te geven om te wennen in een nieuwe thuissituatie?
Wie heeft de ervaring en het geduld om Beauty hierin te begeleiden om daarna volop van haar aanwezigheid te kunnen genieten? Want een gezellige kat is het, dat staat vast! Wij zijn trots op haar en willen dat graag met u delen.
Kom eens kennismaken met deze lieve en knappe meid.

Heeft u interesse in Beauty, dan hopen we dat u contact opneemt met De Kittenmand. Dan kunnen we overgaan tot een kennismaking.Als u informatie wilt of belangstelling heeft voor Lucas en Lady dan ontvangen we graag een email via :
kittenmand@home.nl
Telefonisch contact is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur via
013 - 45 55 606,(Monique van den Biggelaar).
Graag tot dan.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"