Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : de Baron
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : eind september 2017 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met beige en zwart
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : de Buuurgermeester
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : begin oktober 2017 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar grijs cypers met wit
  • Status : geplaatst


De Baron en De Burgemeester, dikke vrienden, 2 katertjes. Eind september en begin oktober 2017 geboren.
Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.

Allebei afkomstig van een andere locatie maar dikke vrienden geworden binnen De Kittenmand.
De kleine Baron kwam van een landgoed en De kleine Burgemeester van het boerenland. De Baron was als eerste binnen en was echt zoekende naar een speelmaatje.

Dat in de laatste maanden van het jaar ook De Burgemeester werd aangemeld bij De Kittenmand was echt een cadeautje voor beiden. De vriendschap was snel gesloten en nu gaan ze dapper samen door het leven.~ de Baron ~


De Baron is erg aanhankelijk en komt dan ook meteen bij je op schoot als je op de bank gaat zitten. Uren lang kan hij daar liggen, af en toe een aai en dan start zijn motortje weer.Spelen met De Burgemeester doet hij ook heel graag, ook een potje "vechten" vindt hij leuk.
Het maakt niet uit of dat met zijn vriend De Burgemeester is of met 1 van de katten van het gastgezin.Nog een hobby van De Baron is eten, zo gauw hij merkt dat er iemand naar de keuken gaat dan is hij er als de kippen bij.
Daarna bijkomen in het huisje van de krabpaal om vervolgens het spel te hervatten. De speeltunnel is altijd leuk om in te verblijven en natuurlijk moet je ook achter andere speeltjes aan.~ de Burgermeester ~


De Burgemeester is graag bij je op de bank maar hoeft niet altijd op schoot, een aai en knuffel kan ook best als ik gewoon naast je zit denkt hij. Het trekt enorm veel op met zijn vriendje De Baron.

Propjes papier zijn zijn eigendom. Zo gauw hij er 1 vindt gromt hij naar iedereen.
Staat heel stoer maar betekent niks want er zit totaal geen kwaad in dit lieve manneke.Eten is ook voor de Burgemeester een hele belangrijke gebeurtenis. Het liefst eet hij ook het schoteltje van de anderen nog even leeg als je niet oplet. Het is een deugniet die je leven een stuk gezelliger maakt met zijn capriolen en lieve blik in zijn oogjes.De Baron en De Burgemeester zijn dikke vriendjes en horen echt bij elkaar. We zoeken dus een thuis waar ze samen enorm welkom zijn.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"