Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Bardin en Victor


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Bardin
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in agustus 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Victor
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in augustus 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst

~ Bardin en Victor ~

Bardin en Victor, broertjes, in augustus 2021 geboren. Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd.

Bardin en Victor zijn twee broertjes die, samen met andere katjes, ineens werden gezien bij een parkeerplaats van een hotel aan de rand van de stad. Als nestje gedumpt? Aan de wandel gegaan van een andere plek? We zullen het nooit weten.

Gelukkig werd dit gemeld en konden ze van straat worden gehaald. Schatting leeftijd was vijf maanden oud.
Bardin is drie weken eerder de kooi ingelopen dan zijn broertje Victor. Beiden hebben ze moeten wennen aan ineens zoveel liefde en aandacht. Victor vond het een stuk lastiger om te wennen maar die had zichzelf dan ook weer langer moeten redden daar op die locatie.

Maar zie: Bardin en Victor zijn een super leuk ondeugend duo die energie in het huis brengen. Houd je van een uitdaging en heb je al ervaring met katten, dan zijn dit mogelijk de katjes voor jou!~ Bardin ~

Bardin is een knap cypers katertje.
Het duurde niet lang voordat hij ontdooide en lekker ging spinnen zodra hij geaaid werd. Hij speelt graag (het liefst met zijn broertje Victor), hij ligt graag op de bank in de zon.

Bardin is een echte kroelkont en komt het liefst op bed knuffelen.


Bardin is altijd druk en kan niet stilzitten, het liefst loopt hij zijn personeel de hele dag achterna. Bardin houdt, naast kroelen en spelen, ook van eten. Bardin lust echt alles en zodra hij vindt dat het etenstijd is, laat hij luidkeels van zich horen.Bardin is bij vreemden nog wel een verlegen katje. Dan verstopt hij zich nog en blijft dan op zijn veilige plekje. Bardin is zeker ook een leuk en onhandig katje met een zachtaardig karaktertje.
~ Victor ~

Victor is een schattig cypers katertje met een wit snoetje.
Victor is later bij het gastgezin gekomen dan Bardin. Hij leek ineens van de vanglocatie verdwenen om zich na 3 weekjes weer te laten zien. Waar hij in de tussentijd is geweest ?????

Victor wilde bij de start niet eten en met dwangvoeding is hij er doorheen geholpen. Maar ja, dwangvoeden is natuurlijk niet leuk. Het heeft bij de start van de logeerpartij even geduurd voordat hij handjes in zijn buurt weer oke vond.

Nu is het niet meer voor te stellen dat Victor niet wilde eten, want hij lust alles. Hij houdt echt van lekker eten, het liefst zou hij mee eten met wat de pot schaft. Gelukkig is hij met kattenvoer ook tevreden.Victor is nu zo goed als helemaal gesocialiseerd. Hij schrikt minder en laat zich zelfs aaien. Het gastgezin is erachter gekomen dat Victor ook kan spinnen en kopjes kan geven!
Victor is niet zo dol op kroelen als Bardin, maar hij vindt het fijn zijn personeel te begroeten en wilt ’s ochtends altijd even geaaid worden.

Victor is dol op spelen en rent het hele huis door achter Bardin aan. Ook vindt hij het leuk om met een hengeltje te spelen. Victor is altijd in de weer met verschillende speeltjes en sjouwt er ook mee rond. Victor is een leuk katje met een geheel eigen en ondeugend karaktertje.
Beide katjes zullen wel weer even moeten wennen aan hun nieuwe omgeving en dit zal geduld en begrip vragen van de toekomstige baasjes. Zodra ze opgewarmd zijn, is het een leuk dynamisch duo dat veel gezelligheid en liefde in het huis brengt.

Bent u eigenlijk ook al een beetje verliefd op deze heerlijke koppies?
Neem dan zeker contact met ons op voor een kennismaking.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"