startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Bailey
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in oktober 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst


Bailey, katertje, oktober 2015 geboren. Heeft de enting(en) gekregen en draagt een chipBailey is een uitzonderlijk aanhankelijk bijzonder speels katertje.
Hij is dol op eten, spelen, knuffelen (vooral neuzen) en zoekt het liefst een plekje in je nek uit om luid spinnend een dutje te doen als hij moe gespeeld is of om uit te buiken.

Door de spleetjes kijkt hij stiekem of je ook wel naar hem kijkt hoe schattig hij is. Als hij denkt dat je aandacht even afgeleid is, duwt hij zijn lieve natte neusje stevig tegen jouw neus om je weer terug bij de les te roepen.
Aai me aai me aai me, zeggen zijn oogjes, wat absoluut geen opgave is met zijn heerlijk zachte jasje.Bailey houdt ervan om achter iets aan te hollen en ziet overal wel een spelletje in.
Iedereen die mee wil doen, is meer dan welkom. Samen met zijn poezenvriendjes hier heeft hij het prima naar zijn zin.

Maar hij is klaar voor een nieuw avontuur. Uiteraard bij alleen het beste personeel en bij een liefdevol thuis.
De geluksvogels die Bailey zijn welverdiende volgende thuis geven, zullen beloond worden met een hechte vriendschap voor het leven.Heeft u vragen over of belangstelling voor Bailey dan ontvangen we voor het eerste contact graag een email via : info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"