Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Bagheera Aiko


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Bagheera
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd :1 mei 2021 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart
 • Bijzonderheden : is gesteriliseerd
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Aiko
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : in mei 2021 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart/bruin met beetje wit
 • Bijzonderheden : is gesteriliseerd
 • Status : geplaatst

~ Bagheera en Aiko ~

De zusjes Bagheera en Aiko. Mei 2021 geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. Beiden zijn gesteriliseerd Deze zusjes zoeken samen een voor-altijd-mandje.


~ Aiko ~

Aiko is een mooie bijna-zwart-met-heel-donker-bruine-tijgerstreepjes poes.Ze is wat schuchter, soms wat nerveus, maar vooral lief.
Ze komt graag bij je liggen als ze niet achter een vliegje aan gaat of met een muisje of een balletje aan het spelen is. Ze heeft niet zo'n grote trek, wat goed te zien is aan haar slanke bouw.


Ze heeft lange poten waar ze ver en hoog mee kan springen: het aanrecht is echt maar een kleine hindernis die ze zo genomen heeft.
Als je daar haar eten klaar staat te maken, komt ze meteen even inspecteren of het wel naar haar zin is. In de ochtend komt ze je luidkeels begroeten, en vooral aansporen toch maar het eten klaar te maken.


Ze reageert heel goed op haar naam. Als je haar roept, komt ze miauwend naar je toegelopen. Zeker als je met een zakje snoepjes rammelt of een verpakking met een snack-stickje openscheurt.

De komst van een jongere kitten in de opvang maakte duidelijk, dat ze niet zo gecharmeerd is van de aanwezigheid van een kat, die ze (nog) niet kent. Ze zoekt veel steun bij haar personeel. Ze kan goed om aandacht vragen.

Ze loopt achter je aan, en vindt het dan zelfs prima om voor een paar seconden op je arm te liggen. De stofzuiger is nogal eng, die ontwijkt ze. Maar ben je bezig met een bezem of handveger, dan komt ze je graag "helpen".


~ Bagheera ~

Bagheera is een mooie zwarte dame, die het graag wat hoger op zoekt. Ze ligt graag bovenop de toren, haar personeel nauwlettend in de gaten houdend.Ze is minder snel uit haar doen dan zusje Aiko. Ze kan zich prima zelf vermaken met een muisje of jagend op een vliegje.


Met haar lange poten is zo naar de andere kant van de kamer gespurt of de trap op gerend. Rammel je met een zakje snoepjes of ritsel je met een verpakking met een snack-stickje, dan ben je haar grootste vriend.
Ze wacht netjes totdat je iets voor haar op de grond legt. Maar heeft ze dan een snoepje bemachtigd, dan beschermt ze dit met haar leven: ze kan enorm hard grommen.Maar als je haar aait, kan ze ook enorm hard spinnen.

Ook deze dame is niet dol op de stofzuiger.
Maar wanneer je het schepje pakt om de kattenbak schoon te maken, dan zit ze vrijwel direct naast je om toezicht te houden en als eerste weer in de schone bak plaats te kunnen nemen.


Aiko en Bagheera zijn er klaar voor om op reis te gaan naar het huis van nieuw personeel. Dit nieuwe personeel moet vooral Aiko willen ondersteunen en beide dames de tijd geven te wennen aan dit nieuwe huis.

Denkt u nu: ja, deze dames wil ik gaan vertroetelen en een gouden mandje geven?

Stuurt u dan voor het eerste contact een email naar info@kittenmand-tilburg.nl.
Een kennismaking met deze heerlijke dames kan dan geregeld worden.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"