Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Amarena en Baccio


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Bacio
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : 30 april 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cypers grijs met zwart
 • bijzonderheden : gesteriliseerd
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Amarena
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : zomer 2022 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
 • Status : geplaatst

~ Amarena en Bacio~

Amarena en Baccio,moeder en dochter. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. Moedertje Amarena is zomer 2022 geboren en gesteriliseerd.
Baccio is 30 april 2023 geboren en ook gesteriliseerd.
~ Amarena ~


Moederpoes Amarena neemt de tijd om te relaxen: de kleintjes zijn intussen groot genoeg zodat ze haar niet meer elke minuut nodig hebben. Ze brengt nog steeds graag een prooi (lees: speelgoedmuisje) mee de huiskamer in en roept dan de koters bij elkaar: "aantreden, want ik heb iets voor je gevangen!"
Als het ook maar even lukt, verovert ze de hoogste plank van de krabpaal: de oudste heeft de hoogste rechten! En zijn de kittens iets te enthousiast aan het spelen, dan deelt ze nog wel eens een corrigerende tik uit.

Amarena is een zorgzame poes, die graag aangehaald wordt. Haar grootste vrienden zijn mensen. Ze is graag in de buurt van mensen: in huis en afgesloten tuin loopt ze graag mee, ja ook mee naar de badkamer en toilet.

's Nachts ligt ze graag in de vensterbank of een plekje hoog op de kast in de slaapkamer. 's Ochtends is ze dan ook de eerste om het personeel te begroeten en te helpen herinneren aan het feit dat ze trek heeft in het ontbijt.Deze dame is van jongs af aan gewend aan het leven met mensen in een huis: de stofzuiger en afzuigkap zijn totaal niet eng, de kattenbak moet gevuld zijn met klonterende korrels en ze krijgt het allerliefst eten voorgeschoteld waar vis in zit.

Ze heeft een goede klik met dochter Bacio. Deze jongedame is de favoriet van mama: ze kan heerlijk spelen met een prooi. Ook snacks en snoepjes worden met enthousiasme ontvangen: snel weg meppen, zodat grote broers er niet bij kunnen, en dan heerlijk smikkelen. Houd je de snoepjes in de hand, dan zal ze deze heel voorzichtig aanpakken.
~ Bacio ~


Bacio is graag in de nabijheid van mensen: ze komt direct als je haar roept. Is ze haar mensenvrienden kwijt, dan kan ze heel hard miauwen om de aandacht te trekken. Ze ligt graag bij je op bed, en op de bank lekker dicht in de buurt.

Op schoot is nog wel een beetje eng, maar als er een lekker zachte fleecedeken op ligt, dan kan ze de verleiding niet weerstaan. Haar motortje komt dan gauw op toeren: ze spint er naar hartenlust op los. Bacio doet haar Italiaanse naam eer aan: kus!
Deze schatjes van katjes zoeken een gouden voor-altijd-mandje. Heeft u plaats in hart en huis voor deze 2 katjes? Wilt u eens kennismaken en deze katjes in levenden lijve zien? Stuur dan een berichtje naar De Kittenmand, in Tilburg: info@kittenmand-tilburg.nl ,
dan zorgen wij voor de koffie, u voor de kattensnoepjes?
terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"