Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Asha Do


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Asha
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : zomer 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers grijs
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Do
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 10 juni 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst

~ Asha en Do ~

Asha, moederpoesje, cypers grijs, zomer 2022 geboren. Do, poesje, zwart-wit, 10 juni 2023 geboren. Ze hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn beiden gesteriliseerd.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Asha ~

Asha is een prachtige poes. Zij heeft op veel te jonge leeftijd kittens gekregen en deze zeer liefdevol verzorgd. Asha is al die tijd een lieve moeder geweest, die haar kittens altijd als eerste laat eten, voordat ze zelf gaat eten.Asha is nog een jonge poes en dat merk je: ze is erg speels. Ze kan lekker ravotten met haar kittens. Asha is een poes die graag bij je in de buurt is en graag iets lekkers uit je hand komt halen. Ze is dol op kaas en staat klaar als de koelkast opengaat. Aaien gaat daarna ook makkelijker.Zo wil ze bijvoorbeeld graag geaaid worden, maar durft ze dat nog niet altijd aan. Heel af en toe is ze dapper en laat ze zich over haar kopje aaien. Dat is vertederend tegelijk. Wat is het toch mooi als je als dierenvriend een katje kan leren dat het goed is bij jou, dat ze veilig is.
Met liefde weten we zeker dat ze hierin nog stappen zet.We zoeken voor haar een rustig thuis, zonder kinderen of honden, waar ze zichzelf mag zijn. Asha wil graag met haar dochtertje Do verhuizen. Die twee kunnen het uitstekend vinden met elkaar.

~ Do ~


Do is een heel lief en zachtaardig poesje. Ze wordt erg graag geknuffeld en ze speelt erop los. Ze heeft een allerliefst miauwtje. Ze is een klein, maar fijn poesje. Ze is mensgericht, maar niet dol op honden.

Ze kan het heel goed vinden met haar - ook nog jonge - moedertje Asha. Zijn deze lieverds welkom bij u? Kom dan eens kennismaken.Asha en Do kunnen niet tegen de wat goedkopere kattenvoeding.
Het gaat goed met A-merkbrokken, zoals Hills, Royal Canin of Edgar Cooper. De goedkopere varianten verteren ze niet goed, waardoor de ontlasting gaat stinken en winderigheid ontstaat.

Met de juiste voeding verloopt dit allemaal helemaal prima. Dus hopelijk is dat geen probleem.
Asha en Do brengen zoveel gezelligheid en liefde mee.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"