Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
As en Toes


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : As
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juni 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Toes
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juni 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met zwarte en cyperse vlekjes
  • Status : geplaatst~ As en Toes ~

As en Toes, katertjes, zijn gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Beiden in juni 2022 geboren.

Asger (As) en Aithussen (Toes): twee katten met een meer verschillend karakter vind je niet, maar het zijn dikke vrienden! Het enige dat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze alle twee erg lief en zachtaardig zijn en dol op eten.
~ As ( Asger ) ~

Asger is een fijn gebouwd, zwart katertje met een bescheiden karakter. Hij is niet verlegen, maar hij zal zich ook niet opdringen. Hij loopt je overal achterna, vooral als je richting de keuken gaat.
Hij kijkt nieuwsgierig naar alles wat je aan het doen bent. Hij laat zich heel graag aaien. Optillen wordt aan gewerkt, dat gaat steeds beter.
As komt voor een knuffel rustig naast je zitten en wacht geduldig af, zonder zich op te dringen. Hij onderzoekt alles wat nieuw is, zonder vrees.
Hij is erg speels en onderzoekend van aard. As ziet er prachtig mooi uit, met zijn zwarte glanzende vacht en zijn ranke bouw.~ Toes ( Aithussen ) ~

Toes is een stevige kerel met een klein hartje. Hij kijkt altijd eerst de mens uit de boom, maar als hij je eenmaal vertrouwt dan zal hij dat op alle mogelijke manieren laten blijken. Toes laat zich dramatisch voor je voeten vallen, rolt op zijn rug, geeft kopjes in je gezicht: alles om maar die knuffel te krijgen!

Bij het knuffelen kruipt hij zo dicht mogelijk tegen je aan. Soms zet hij zijn twee voorpootjes tegen je hoofd en probeert dan je haar te wassen. Toes is een speelse kater, die bijvoorbeeld lol heeft in het versnipperen van papier. Geef hem een prop papier en hij vermaakt zich uitstekend.

Net zoals bij alle katten met witte oorpunten: als hij in de zomer naar buiten gaat, kan hij zijn oren verbranden. Die moeten daarom ingesmeerd worden met (voor katten veilige) zonnebrandcreme, voordat hij de zon ingaat. Hij zal je in ruil voor deze zorg overladen met liefde!
Wil je alvast een voorproefje? Kom dan eens kennismaken.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"