Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Arabella Lisa


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Arabella
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd :rond 30 juni 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar lapje
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : lisa
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : rond 11 juli 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met rood
  • Status : geplaatst

~ Arabella en Lisa ~

Arabella,poesje, lapje, rond 30 juni geboren.
Lisa, poesje, cypers met rood, rond 11 juli geboren.
Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Arabella ~

Arabella is een lief poesje met een ontzettend lief en zachtaardig karakter.
Ze is voor weinig bang en daardoor kan ze wat onverschillig zijn. Ze moet nog veel leren van haar te snelle beslissingen. Vol zelfvertrouwen ontdekt ze de wereld en alles om zich heen.

Ze is onderzoekend en niet snel onder de indruk, ondeugend en heeft een bruisende energie.
Met deze energie vindt ze het heerlijk om door het huis te rennen. Ze is erg sociaal en gaat dan ook graag op zoek naar anderen met wie ze kan spelen, of zoekt een lekker plekje bij jou om te slapen.
Liefst doet ze dat boven op je, met haar snuitje in je nek.


Ze kan ook een onwijs goede hulp in de huishouding zijn, denk aan de vaatwasser in of uitruimen, de was ophangen, de was sorteren, met de stofwisser aan de slag ( of aan de haal), kantoor werk doet ze ook graag, de boodschappen in de koelkast zetten en helpen de kattenbak schoon te maken.
Ze staat er al bij om je te assisteren. Ze let goed op dat je niks vergeet.


Haar ervaring met kinderen was positief. Arabella is nieuwsgierig naar de aanwezige volwassen poezen en doet erg haar best om contact te maken.~ Lisa ~

Lisa. Deze lieverd was ontzettend bang toen ze binnenkwam, bibberend van angst.
Maar wat is het een doorzettertje. Ze was niesziek toen ze van straat werd gehaald en had een vervelende oogontsteking opgelopen. Haar ooglid heeft er nog een klein uitstulpinkje aan overgehouden maar de oogontsteking is genezen.

Het was heel vervelend voor haar dat het oogje steeds maar weer gezalfd moest worden maar ze liet het toch maar toe. Alsof ze wist dat het moest. Mogelijk door die verzorgperiode vond ze het even niet zo fijn als ze echt werd vastgepakt, en dat is heel goed te begrijpen, maar ik zie hierin al verandering komen hoor.

Ze komt ook zelf een kroel halen of op schoot liggen maar Lisa kiest zelf haar aandacht- en contactmomenten. Lisa heeft het nodig dat je wat geduld opbrengt met haar zodat ze je kan leren vertrouwen en zij zich daardoor weer veilig voelt.


Ze speelt graag met de andere kittens bij het gastgezin. Zonder enige aarzeling hebben ze elkaar opgezocht en zijn ze gelijk vriendjes geworden. Als er aangebeld wordt en er visite is of is geweest is Lisa nog wat onrustig. Haar eerste reactie is wegkruipen maar als het wat rustig is geworden dan komt ze weer tevoorschijn en als je met haar gaat spelen laat ze zich echt zien.

Samen met Arabella voelt ze zich wat zekerder, zeker door het karakter van Arabella. Lisa is eigenzinnig maar ook erg levendig, erg lief, ondeugend en speels. Ze lust graag snoepjes maar met eten kan ze iets kieskeuriger zijn. Ze heeft een voorkeur voor droogvoer.

Spreken deze 2 poesjes u aan? Zijn zowel Arabella, vol zelfvertrouwen, als Lisa, mogelijk afwachtend, welkom bij u? Kom dan eens voor een kennismaking.
Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"