Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Apie en Dorus


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Apie
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : eind mei 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met witte bef
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Dorus
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : eind mei 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met paat witte haartjes
  • Status : geplaatst

~ Apie en Dorus ~

Apie en Dorus, broertjes, eind mei geboren.
Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd.
~ Apie ~

Apie is een lief en gezellig katertje.
Apie kan goed alleen, maar ook goed samen spelen. Als hij zelf vindt dat het tijd is om te knuffelen laat hij dat luid en duidelijk weten. Hij zal je overal volgen tot hij eindelijk een aai over zijn bolletje te pakken heeft.

Apie kletst graag met zijn personeel en tegen de tijd dat hij echt zin heeft een bakje natvoer wordt dit steeds luider en duidelijker.
Apie wil je graag in de gaten houden, ook als hij even geen zin heeft om bij je te liggen zal hij altijd op een plekje gaan liggen waar hij je in de gaten kan houden.
Apie speelt het liefst met muisjes en balletjes die hij zelf kan achtervolgen of de lucht in kan gooien. Ook klimt hij graag naar het bovenste plateautje van de krabpaal om overzicht te kunnen houden. Zodra hij het geluid van een zakje snoepjes hoort staat hij vooraan in de rij.

Apie is echt een katertje met een eigen willetje en ook al wil zijn broer Dorus even relaxen, als Apie wil spelen dan zal er gespeelt worden.

~ Dorus ~


Dorus is een echte knuffelbeer.
Dorus is graag bij je en ligt het liefste op schoot. Of dit nou op de bank of op een stoel is, of er visite is of niet, Dorus wil knuffelen. Zodra Dorus op schoot komt liggen is hij in complete relax modus.
Helemaal ontspannen kun je alles met hem doen, van buikmassages tot optillen.
Nu klinkt Dorus heel lui maar dat is hij absoluut niet. Hij speelt graag met zijn ballenbaan en zijn broertje Apie. Samen stoeien, tikkertje spelen of zelf met een speeltje aan de gang. Dorus vindt alles prima.

Dorus houdt ook van eten en snoepen en zal ook degene zijn die stiekem iets probeert weg te snoepen van de keuken als je even niet oplet. Terwijl hij heel goed weet dat dat niet mag.
Ook zijn bakje natvoer heeft hij als eerste helemaal schoongelikt en voor snoepjes komt hij wel van schoot gesprongen.
Apie en Dorus zijn twee hechte broertjes.
Waar Apie is, is Dorus en andersom. Dorus is overduidelijk de grote broer en houdt Apie altijd in de gaten. Zodra hij Apie niet ziet en hij hoort hem kletsen gaat hij meteen een kijkje nemen of alles oke is.

Zodra Dorus op schoot komt om te knuffelen kan Apie niet achterblijven. Deze duikt dan ook op schoot en begint meteen kopjes te geven tegen Dorus. Het uithoudingsvermogen van Apie is alleen wat korter dan die van Dorus en voor hem zal het knuffelen sneller voorbij zijn.

Ook spelen ze graag samen met de ballenbaan, muisjes achtervolgen of tikkertje met elkaar. U leest al wel, deze broertjes willen echt samen blijven.
Wordt u al helemaal blij bij het lezen van dit verhaal? Dan kunnen dit wel eens de juiste katjes voor u zijn. Kom eens kennismaken met ze.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"