Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Maiya en Albert


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Maiya
 • Geslacht : poe
 • Leeftijd : zomer 2021 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar rood
 • Bijzonderheden : gecastreerd
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Albert
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : 8 juni 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar rood met wit
 • Status : geplaatst

~ Maiya en Albert ~

Moedertje Maiya met haar zoontje Albert. Ze hebben de entingen gekregen, dragen een chip en Maiya is gesteriliseerd, Albert gecastreerd.
Maiya is geboren in de zomer van 2021 en haar kittens zijn op 8 juni 2023 geboren.
~ Maiya ~

Mama Maiya heeft fantastisch werk geleverd met haar 5 tijgertjes.
Ga er maar aanstaan om zo'n flink aantal er doorheen te slepen. Ze moest wennen aan de geluiden en bewegingen in huis en kan daar steeds beter mee omgaan.
Ze komt nu ook al op de bank liggen en valt daar ook in slaap of ligt lekker te dutten.
Wel of niet met een kitten aan haar zijde.Ze heeft echt een ontzettend lief karakter. Spelen doet ze nog niet. De rust daarvoor heeft ze eerder wellicht niet gekend. Maar wie weet kijkt ze de technieken nu van haar zoontjes af. Ze zoekt zelf echt wel contact en dan vindt ze het fijn om gekriebeld te worden.

Ze bepaalt zelf wanneer het genoeg is om dan weg te gaan. Soms terug naar haar eigen ruimte of onder een stoel.Ze heeft haar eigen tijd en persoonlijke ruimte nodig. Als kattenliefhebber begrijpt u dit natuurlijk helemaal. Als er voor haar vreemde mensen op bezoek komen, zoekt ze ook nog de geborgenheid van haar stoel op. Maar zijn die weer weg dan hop...is mams weer van de partij.
~ Albert ~


Kitten Albert kan heel goed alleen spelen maar is ook erg sociaal met zijn broers.
Dan rent het achter elkaar aan. Beetje moe van het rennen, dan ploft er altijd wel eentje in een mandje of op de krabpaal en de ander er bovenop. Albert gaat het liefst op de bank.
Ook is hij heel graag bij mama. En kan mams het voorbeeld geven van hoe je kunt spelen. Hij ligt ook graag bij jou op de bank als jij er bent maar houdt nog wel een veilige afstand. Nog geen gefrunnik aan mijn lijfje denkt hij te denken. Tot hij weet hoe fijn dat kan zijn... Albert kan prima geaaid worden door het gastgezin,maar door andere mensen nog niet zo.
Voor zowel Maiya als Albert is het fijn dat ze steun hebben aan elkaar. We zoeken dan ook een thuis waar ze samen welkom zijn en waar het personeel geduld en liefde voor ze heeft.

We hebben al een hele mooie ontwikkeling gezien en met het ontzettend lieve karakter van allebei weten we zeker dat het nog meer genieten gaat worden. Ziet u deze 2 schatten al bij u in huis? Kom dan eens kennismaken.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"