Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Otje en Aagje


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Otje
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : eind mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Aagje
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : eind mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst

~ Otje en Aagje ~

Aagje en Otje, zusjes. Eind mei geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.~ Otje~

Otje en Aagje twee lieve zwart/witte zusjes! Otje is de grootste van het stel en ook de ondeugendste. Ze laat geen gelegenheid om te spelen voorbijgaan. Of dat met speelgoedmuisjes is of met een papiertje dat ze ergens gevonden heeft, Otje speelt ermee tot ze uitgeteld is.Als je rustig op de bank zit komt ze haar knuffels en aaitjes halen. Ze gaat dan heerlijk languit op schoot liggen. Als er weinig plek is, wurmt ze zichzelf er gewoon tussen.
Prrr lekker knus denkt ze dan! Als ze echt wil bijslapen van het vele spelen, dan zie je haar even niet. Ze trekt zich dan terug op een rustig plekje om energie op te doen voor een nieuwe speelronde. Creatief in plekjes zoeken is ze wel....oeps lig je zomaar in de sokkenmand in de kast.
~ Aagje ~


Aagje is haar kleine zusje, maar ze laat zich niet zomaar negeren. Ze miauwt luid om je 's ochtends te begroeten en zorgt er wel voor dat je haar niet vergeet te aaien en knuffelen.
Aagje is een echte kroelkont en krijgt geen genoeg van aandacht. Ze heeft alleen minder rust om echt op schoot te komen liggen, zoals haar zus.
Ze loopt het liefst de hele tijd rondjes over je schoot om te zorgen dat je haar kopje blijft kriebelen. Ze komt ook graag even neuzen. Verder is ze een echte klauteraar en zoekt ze graag hoge plekjes op om alles eens goed te bekijken, want ze is ontzettend nieuwsgierig.
Als jij aan de wandel gaat, loopt ze graag even mee om te kijken wat je gaat doen.
Samen hebben de zussen een aantal keer per dag de gekke vijf minuten. Ze rennen en spelen dan samen door heel het huis. Trap op trap af, door de kamer, de keuken, rechtsom, uitglijden, linksom. Het is een komisch gezicht. Zoals echte zussen kunnen ze goed stoeien samen, maar ook elkaar daarna weer netjes wassen.

Ze zijn ook heel lief en leuk met onze kat en voor de cavia's en de kinderen groot en klein kunnen ze makkelijk aaien. Wie geeft deze leuke poezen een gouden mandje?

Hoe we ze uit elkaar houden? Otje heeft een grotendeels zwart ruggetje met een klein wit vlekje erop. We zeggen dan: Otje heeft een dotje! Aagje is meer wit en zwart gevlekt op haar rug.
Bent u eigenlijk al gevallen voor deze zusjes? Begrijpelijk hoor. Kom maar gauw voor een kennismaking.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"